Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.175
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

RIBE

Zauzete Ribe suočene su sa svojim tajnama i strahovima i teško će objasniti partneru kako se osjećaju i zbog čega je to tako. U vama tinjaju neizrečene riječi i nemate snage ponovo započeti rasprave. Najbolje bi bilo da svoju nesigurnost razriješite sami sa sobom pa tek onda da mirnim tonom pričate s vašim partnerom.

Krajem mjeseca, situacija će biti bolja i bit ćete opušteniji. Nekad je potrebno samo vrijeme i strpljenje da se sve vrati u normalu. Slobodne Ribe nisu u najboljoj poziciji za započinjanje novih ljubavnih veza, ali ima dosta prostora za neobavezan flert i za zanimljive, inspirativne sastanke.

Ribe će se na poslovnom planu susresti s promjenama. Ako planirate promijeniti posao, sada je pravo vrijeme za to. Čekaju vas radni zadaci koji će biti potvrda vašeg kvalitetnog poslovanja. Sada nije dobar period da gradite vlastiti posao, treba još malo vremena da se formiraju vaše ideje i planovi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Promjene mogu biti burne, ali do kraja mjeseca sve će se definirati kao povoljno za vas i vaše financije. Imat ćete nepredviđene troškove pa se pazite gubitka novca. Sigurnije je da novac držite u banci. Odnosi s kolegama su dobri i možete očekivati dodatnu pomoć.

Pod stresom ste i odgovaralo bi vam da se počnete baviti sportom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije