Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.169
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

LAV

Lavovima koji su u vezi ili u braku nailazi period u kojem imaju manjak strpljenja i razumijevanja. Mnogi Lavovi, koji nisu sigurni u svoju ljubav, odlučit će potražiti novo rješenje. Polovina mjeseca donijet će mir pa će Lavovi jasno vidjeti gdje griješe i morat će pristati na kompromis. U studenom biste trebali izbjegavati burne reakcije i produbljivanje započetih svađa.

Tenzija je pojačana, ali ovdje vi vodite glavnu riječ kada su sukobi u pitanju. Potrebno je više tolerancije i ponovo će zavladati ljubavna bajka. Slobodni Lavovi ne pristaju na dosadne ponude i tragaju za nečim novim i neponovljivim. Očekuju vas zanimljive ponude i moguće je da ćete pristati na flert i avanturu. Trebali biste izbjegavati partnere koji nisu slobodni.

Bit će ovo aktivan poslovni mjesec koji donosi uspjehe za pripadnike ovog znaka. Imat ćete potrebu za poslovnim promjenama, ali najbolje bi bilo da se posavjetujete o tome s bliskim ljudima jer je moguće da ne vidite sve detalje iz svog ugla.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Novčana stabilnost vam je od izuzetne važnosti u ovom mjesecu i uspjet ćete odvojiti novac za sve što ste planirali. Idealan je period da dobro razmislite o svom hobiju jer vam on može donijeti dodatne prihode, a uz to, uspjet ćete i da sebe kreativno izrazite. Za to vam je potreban detaljan plan, ako namjeravate da se ozbiljno posvetite hobiju i sagledate ga iz poslovnog ugla.

Osjećate se dobro, čuvajte se nesmotrenih povreda, posjekotina.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije