Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.169
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

JARAC

Vi ste nezadovoljni jer duboko u sebi znate da ste neke stvari propustili i da niste iskoristili šanse koje su vam se nudile na ljubavnom planu. Nezadovoljstvo će biti vidljivo, ali polovinom mjeseca Jarci će pokušati obratiti pažnju na svog partnera i iznenaditi ga romantičnim gestama.

Ovo će biti pravi potez jer će se zbog toga osjećati mnogo bolje i ispunjenije. Slobodni Jarci očekuju od potencijalnih partnera da budu oni pravi, ali sada nije idealan period za ulazak u ozbiljnu vezu. Odgovarat će vam druženje s novim osobama, iskoristite ovaj period za uživanje i izlaske.

Što se tiče posla, ovog mjeseca Jarci će uživati u uspjesima za koje su se mjesecima trudili i borili. Konačno ste stali na svoje noge i slijedi vam stabilan period u kojem imate prihode na koje ste dugo čekali. Odgovarat će vam financijska stabilnost, ali pokušajte uštedjeti novac koji će dolaziti iz neočekivanih izvora.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Neke kolege bit će ljubomorne na vaš uspjeh. Poslovne planove i tajne zadržite za sebe jer i sami znate koliko se teško dolazi do velikog uspjeha. Krajem mjeseca imat ćete više posla nego što očekujete pa se početkom mjeseca dobro odmorite i napunite baterije.

Zdravlje nije stabilno i ne biste trebali izbjegavati posjetu liječniku ako se ne osjećate dobro.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije