Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 15.202
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

VODENJAK

Zauzeti Vodenjaci imaju potrebu da provodu više vremena s partnerom, a u tome će uspjeti tek polovinom mjeseca. Sada je pravo vrijeme da se malo odmorite od posla i da uživate u romantičnim i malim zadovoljstvima. Na početku mjeseca bit ćete suočeni s prolaznim svađama jer ste već duže vrijeme pod stresom.

Pokušajte ne iskaljivati bijes na druge ljude. Umjesto toga, možete početi trenirati. Slobodni Vodenjaci bit će razočarani jer novi partneri ne ispunjavaju sve njihove potrebe i želje. Bitno je da budete iskreni prije ulaska u ozbiljniju vezu. Izbjegavajte partnere koji odbijaju pokazivati emocije, kako ne biste bili povrijeđeni.

Na poslovnom planu očekuju vas izazovi i promjene. Imate previše posla i osjećate tenziju koja će trajati do kraja mjeseca. Od nekih projekata morate odustati jer nemoguće je da postignete sve što ste sebi zadali. Ako započinjete novi poslovni pothvat, u studenom će on biti izuzetno važan za dalji tok karijere.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Podršku dobivate s mnogih strana i trebate prihvatiti pomoć koja vam se nudi. Imajte na umu da je važno da ustrajete u svojim idejama i da razmišljate dugoročno. Nemojte odustajati čim se jave manje prepreke jer veliki uspjeh tek slijedi!

Pazite što jedete jer je moguće nagomilavanje kilograma. Unosite više tekućine.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije