Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

VAGA

Vaga horoskop kolovoz

Za Vage će kolovoz biti harmonično i uravnoteženo razdoblje, unatoč činjenici da neće imati podršku nebeskog vođe. Vage će ostati pozitivno nastrojene i imat će sasvim dovoljno samopouzdanja. Položaj Saturna će biti stabilan i on će ih štititi od negativnih utjecaja. To znači da Vagama neće nedostajati životne energije. U isto vrijeme će Venera, koja je odgovorna za energetsku stabilnost i blokiranje negativne energije, zauzeti poseban položaj. Vage će upravo zbog toga primijetiti da se neki njihovi problemi rješavaju sami od sebe, bez pretjeranog truda s njihove strane. To ne znači da smijete biti potpuno opušteni i bezbrižni, već da možete ostati smireni i da nema potrebe za panikom. Čak i ako se Sunce, koje je odgovorno za pad ovog znaka, ne uspije nekako probiti kroz energetski štit Venere, Mars će u tome uspijevati i pomalo narušavati vaš mir.

Što se tiče područja financija i poslovanja, tijekom kolovoza ćete se uistinu morati jako truditi da biste postigli željene rezultate. Bit ćete sposobni nositi se sa svakom situacijom u kojoj ćete se naći. Jedna situacija će od vas zahtijevati visoku razinu energije jer ćete trebati preuzeti odgovornost. Ne brinite, spremni ste. Zvijezde će vam ponuditi veći broj rješenja, pokazati prednosti i nedostatke svake odluke, ali je na kraju opet sve na vama. Ako vodite vlastito poslovanje, obratite pažnju na to kako vaši suradnici rade. Tijekom kolovoza će vam se pružiti jedinstvena prilika da naučite nešto novo. Ako radite za nekoga drugoga, dobro razmislite o tome koliko ste zapravo dobri za svoje radno mjesto. Vrlo vjerojatno ćete shvatiti da možete nešto promijeniti. To može biti nešto naizgled beznačajno, ali će to biti temelj za uvođenje daljnjih promjena.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Mars će imati vrlo jak utjecaj na ljubavni život. To znači da ćete morati pažljivo obratiti pažnju na ono što se događa unutar vašeg doma. Pokušajte kontrolirati većinu događaja i situacija koje se odvijaju u vašem okruženju. Sada je naročito važno da se oslobodite negativne energije i počnete rješavati sve probleme koje imate. Nebeski saveznici će vam pomoći, ali nemojte se oslanjati isključivo na njihovu pomoć jer trebate djelovati. U odnosu s partnerom budite nježni, ali i odlučni. Zauzmite se za svoje stajalište, ali ne budite bezobrazni. U zadnjoj dekadi možete očekivati nove probleme, a neke od njih nećete moći riješiti potpuno sami. Savjete potražite od prijatelja, jer će vam sada biti odlična podrška. Nemojte podlijegati provokacijama, trebate imati samopouzdanja i povjerenja u sebe.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije