Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

ŠKORPION

Škorpion horoskop kolovoz

Sve što će se tijekom kolovoza događat će biti poput jedne velike životne pozornice, ali većinom u negativnom smislu. Ništa neće biti jednolično i trivijalno, sve će biti zbunjujuće i Škorpioni će imati osjećaj kao da ne mogu nikuda pobjeći. Nažalost, to će uistinu i biti tako, većinom zbog utjecaja Marsa i Mjeseca koji će cijelo vrijeme biti u tandemu. Život će se činiti kompliciranim i to će tako ostati sve do kraja kolovoza zbog negativnog djelovanja Marsa. U isto vrijeme će Mjesec podržavati Mars i unositi dodatnu negativnu energiju u život Škorpiona. Na području poslovanja i poduzetništva će biti nešto bolje, zahvaljujući Saturnu koji će blokirati negativan utjecaj Mjeseca i Marsa. Što se tiče ljubavnog života, Škorpioni se moraju pripremiti na situacije koje će biti daleko od pozitivnoga.

Područje poslovanja i poduzetništva neće biti negativno, ali definitivno neće biti ni pozitivno u mjeri u kojoj bi Škorpioni to željeli. Dakle, pripremite se na to da nećete moći ispuniti sve svoje obaveze na najbolji mogući način. Ako vjerujete da hoćete i da ste za to sposobni, onda nemojte u ovom trenutku planirati nikakve važnije događaje poput sklapanje novih suradnji. U najboljem mogućem scenariju nećete postići ništa od novih suradnji, dok ćete u najgorem mogućem slučaju, izgubiti puno. Zašto biste sve riskirali kada vam zvijezde govore da to ne radite? Ovo se posebno odnosi na Škorpione koji vode vlastito poslovanje. Nemojte se ograničavati, djelujte onako kako mislite da je potrebno djelovati, ali nemojte donositi nagle odluke. Ako ste planirali započeti s novim projektom, pričekajte sredinu kolovoza, ali svejedno nemojte žuriti. Svoje ciljeve ostvarujte postupno i polako jer bilo kakvo požurivanje na kraju neće završiti dobro.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Što se tiče privatnog života, Škorpioni će se susretati s nizom problema. Ovo je vjerojatno jedno od najzahtjevnijih razdoblja kroz koje morate proći, stoga morate obratiti posebnu pažnju na ono što vam zvijezde govore. Ako ste sami, nemojte ni razmišljati o tome da sada s nekime započnete ljubavnu vezu. Čak i ako ste imali neke planove za ovaj mjesec, najbolje bi bilo da ih otkažete i oduljite što je više moguće. U suprotnom biste se mogli naći u još goroj situaciji, u odnosu na onu u kojoj ste sada, a posljedice pogrešne odluke bi vas mogle pratiti vrlo dugo. Odluka je u konačnici isključivo na vama, ali vam zvijezde trenutno savjetuju da pričekate. Ako ste već u ljubavnom odnosu, ne morate se brinuti zbog prekida. Obratite pažnju na situaciju u kojoj se nalaze vaši prijatelji i pomognite im ako je to potrebno i ako možete. Neke probleme nećete moći spriječiti, ali možete poraditi na tome da na njih budete spremni. Nemojte provocirati okolinu, ali isto tako nemojte im dopustiti da se prema vama ophode bez poštovanja. Hrabro idite naprijed, štitite svoja stajališta i, bez obzira na sve, nemojte paničariti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije