Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Horoskop za kolovoz općenito

Što vam donosi horoskop za kolovoz

Kolovoz će biti prekretnica za mnoge znakove. Harmonija će kod gotovo svih znakova biti narušena, a događaji koji slijede će biti veliki, ali neće biti naročito pozitivni. Većina situacija u kojima će se svi predstavnici Zodijaka naći će zapravo biti posljedica prethodnih životnih razdoblja i donesenih odluka. Najaktivniji planeti Sunčevog sustava će biti Venera i Jupiter. Venera je poznata po svojoj zavodljivosti i podmuklosti. Podržavat će sve znakove, a njezino savezništvo će bez sumnje dobro doći u određenim situacijama. Neki predstavnici Zodijaka će imati problema s kontroliranjem svojih emocija, što bi moglo negativno utjecati na njihov život. Jupiter neće ni na koji način negativno utjecati na živote znakova.

Zračni znakovi neće imati dodatnog zaštitnika, zbog čega će trebati biti naročito oprezni i pozorni. Vodeni znakovi će kao svog vođu imati Sunce. Sunce će definitivno ispuniti svoju dužnost i predstavnici elementa vode će, u većini situacija, ulagati značajno manje energije. Merkur će biti saveznik Vatrenim znakovima,. Njegovo pozitivno djelovanje će se najviše osjetiti na području poduzetništva i poslovanja. Zemljane znakove će predvoditi Pluton. Ovaj taman i tajanstven planet neće imati izravan utjecaj na predstavnike elementa zemlje, ali će njegovu prisutnost osjećati tijekom cijelog mjeseca.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Mars, Mjesec i Crni Mjesec tijekom kolovoza neće imati pozitivan utjecaj. Krajem kolovoza će Mars prestati podržavati većinu znakova. Upravo zbog toga će svi znakovi osjetiti nalete agresivnosti, a predstavnici Vatrenih znakova bi mogli osjetiti dodatne psihološke probleme zbog utjecaja Venere. Sve u svemu, ovaj mjesec će biti pozitivan, ali vrlo emocionalan. Mjesec neće biti ništa manje destruktivan, ali će zato Sunce imati relativno pozitivan utjecaj na većinu znakova. Upravo zbog toga će većini ljudi biti vrlo teško razlikovati dobro od lošega.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije