Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

VODENJAK

Vodenjak horoskop kolovoz

Vodenjaci tijekom kolovoza neće imati nebeskog vođu. Ipak, ovo vas neće ni na koji način spriječiti da ostvarite svoje ciljeve. Predstavnici ovog znaka mogu očekivati mjesec pun različitih događaja koji će u većoj mjeri biti pozitivni. Iako je vrlo vjerojatno da ovo razdoblje neće donijeti neke važnije i odlučujuće trenutke, Vodenjaci će imati puno prilika da naprave temelje za daljnji razvoj. To će se događati zahvaljujući utjecaju Merkura koji će povećati utjecaj. Vodenjaci će osjećati priljev snažne životne energije. Saturn će svu svoju energiju usmjeriti na borbu protiv Marsa koji je zaslužan za pad Vodenjaka. Energija ovog nebeskog ratnika će sada biti iznimno jaka i blokirat će sve negativne utjecaje.

Područje poduzetništva i poslovanja će za Vodenjake biti uglavnom pozitivno. Nećete trebati ulagati puno resursa niti energije kako bi završili trenutne projekte. Razina energije će biti visoka zahvaljujući utjecaju Merkura koji će u vaš život također donijeti neke nove prilike. Nažalost, nećete svaku priliku moći iskoristiti i zato je vrlo važno da odredite prioritete. Surađujte s kolegama na radnom mjestu. Vama je sada suradnja prijeko potrebna jer ćete od drugih ljudi dobiti korisne savjete koje ćete moći iskoristiti za daljnji napredak. Nemojte se previše brinuti ako se sve neće odvijati po planu jer ćete biti u stanju nositi se s bilo kojom situacijom u kojoj se nađete.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Što se tiče ljubavnog života, Vodenjaci će se susresti s puno ugodnih trenutaka, a većinu njih će provoditi sa svojim partnerom. Vodenjaci koji nisu u vezi će se možda osjećati pomalo usamljeno, ali kolovoz za njih definitivno neće biti dosadan niti monoton. Upoznat ćete nove prijatelje, zabavljati se, opuštati i uživati u životu. Pred vama je posebno vrijeme i zapravo ćete moći raditi što god ćete htjeti. Svoju pažnju usmjerite prema voljenim osobama. Dobri odnosi s bližnjima će vam pomoći da postignete unutarnji mir i spokoj. Pokušajte iz života eliminirati sve što vas čini nemirnima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije