Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

JARAC

Jarac horoskop kolovoz

Kolovoz će za Jarčeve biti vrlo napeto razdoblje. To neće biti povezano s vanjskim okolnostima niti s utjecajem zvijezda, već će to biti posljedica događaja iz prošlosti, točnije posljednjih nekoliko mjeseci. Što se tiče položaja nebeskih tijela, treba istaknuti položaj Marsa. Obično igra ulogu saveznika, ali će tijekom kolovoza postati žestok neprijatelj. Umjesto životne energije, predstavnici ovog znaka će osjetiti snažne negativne utjecaje. Mjesec, odgovoran za protjerivanje Jarca, će podržati djelovanje Crvenog planeta i svoju negativnost će usmjeravati na područje privatnog života. Saturn, planet vladar Jarca, će se vrlo teško moći oduprijeti energiji Mjeseca. U svakom slučaju, dio te negativnosti će se ukloniti, ali će ostati sasvim dovoljno da Jarca dovede u problematične situacije. Srećom, Jupiter će tijekom kolovoza biti saveznik i uspjet će u određenoj mjeri smanjiti prisutnost i ozbiljnost problema.

Što se tiče poslovanja i poduzetništva, Jarac treba biti strpljiv i pasivan. Nemojte sada sklapati nikakve nove suradnje, provoditi projekte ili korporacijske događaje. Ako vodite vlastito poslovanje, oslonite se samo na sebe. Najbolje je da budete strpljivi i ostanete tu gdje jeste. Imajte na umu da sada najvjerojatnije nećete uspjeti ni u čemu što ćete pokušati ostvariti. S druge strane, ne smijete biti pasivni. Uvijek trebate nešto raditi, nekuda ići i nečemu težiti. U suprotnome će okolina utjecati na vaše raspoloženje. Ako nećete sami raditi na sebi i svojem napretku, onda će vas na to prisiliti nadležne osobe. Morat ćete se uistinu jako potruditi da biste izašli iz nelagodne situacije. Za to ćete imati dovoljno snage, a istovremeno ćete moći računati i na pomoć bližnjih.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Na ljubavnom području možete očekivati probleme svih vrsta. Zbog utjecaja Mjeseca ćete imati manje povjerenja prema bližnjima. Neki od njih će vam uistinu i stvarati probleme, naročito nakon 15. kolovoza. Nemojte okrivljavati zvijezde za sve loše što vam se događa jer ništa, pa ni zvijezde, ne može imati toliku moć nad vama i vašim životom. Trebate dobro razmisliti o svojim postupcima i odlukama koje ste donijeli u prošlosti jer su one uzroci problema s kojima se sada suočavate. Naoružajte se strpljenjem i samopouzdanjem. Dovoljno ste jaki i pametni da na oprezan i metodičan način počnete rješavati probleme jedan za drugim. Nemojte sada rješavati probleme koji su uistinu kompleksni i složeni, njih ostavite za kasnije. Budite odlučni i, ako je potrebno, malo grubi jer je za vas sada iznimno važno da situacija ne izmakne kontroli.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije