Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

RIBE

Ribe horoskop kolovoz

Kolovoz će za Ribe biti jedno pozitivno razdoblje puno novih prilika, a neke od njih će biti vrlo značajne za vašu budućnost. Obratite pažnju na ono što se trenutno događa u vašem životu. Venera će u vaš ljubavni život donijeti nezaboravne i čudesne događaje koji će vjerojatno ostati u pamćenju za cijeli život. Što se tiče poslovnog života, Merkur će pokušati negativno utjecati i uzrokovati niz problema. Srećom, energija Jupitera će biti dovoljno jaka da potpuno blokira negativan utjecaj Merkura. To znači da sve ono što se trenutno događa na poslovnom planu ovisi isključivo o vama.

Na području financija i poduzetništva će sve biti stabilno. Polako i postupno ostvarujte svoje ciljeve, jedan po jedan. Sada ćete početi potpuno shvaćati kakvo je vaše radno okruženje i što možete očekivati od svakog pojedinca. Ovaj mjesec ćete dobiti uvid u nove informacije, a na vama je da ih iskoristite na pravi način. Možete početi na pametan način voditi bitke, naročito ako radite za nekoga drugoga, odnosno ne vodite vlastito poslovanje. Zvijezde vam savjetuju da se usmjerite na ciljeve i projekte od kojih će društvo imati koristi. Kolovoz je odlično vrijeme da se pripremite za nadolazeće događaje. To i iskoristite jer će neki od njih imati potencijala da vam dugoročno promijene život.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

U ljubavnom životu neće biti gotovo nikakvih problema. Što se tiče ljubavi, ovo će definitivno biti jedno od najboljih razdoblja u vašem životu. Odnosi s obitelji i prijateljima će biti stabilni. Možete očekivati da će jedna vama vrlo bliska osoba htjeti donijeti pogrešnu odluku. Važno je da ostanete mirni kako biste tu osobu mogli uvjeriti da treba promijeniti način razmišljanja i iznova razmisliti o svojoj odluci. U društvu prijatelja se možete potpuno opustiti. Provodite što više vremena u prirodi i s osobama koje su vam drage. Uživajte i iskoristite ovo vrijeme jer se ovako pozitivna razdoblja uistinu rijetko ponavljaju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije