Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

BIK

Bik horoskop kolovoz

Bik će se tijekom kolovoza morati pripremiti na preuzimanje vodstva. Venera, koja tradicionalno igra ulogu planeta vladara Bikova, ulazi u interakciju s drugim planetima Sunčevog sustava i zaštitit će Bikove od negativnog utjecaja Saturna. Venera će se udružiti s Plutonom, koji je inače zaslužan za protjerivanje Bikova, ali će tijekom kolovoza biti moćan saveznik. Pluton i Venera će djelovati zajedno, što će Bikovima definitivno dobro doći jer će Mjesec crpiti njihovu životnu energiju i neće imati naročito pozitivan učinak. Niti jedan planet neće direktno negativno utjecati na Bikove, zbog čega će se i situacije koje obično možemo smatrati nelagodnima, moći okarakterizirati kao pozitivne.

Na području poduzetništva i poslovanja neće biti naročito značajnih prilika. Ipak, imat ćete mogućnost stabilizirati svoju financijsku situaciju i pripremiti solidne temelje za daljnji razvoj. Ako je ikako moguće, nemojte sada donositi važne odluke. Sada je najvažnije da se fokusirate na obveze i probleme koje trenutno imate. Sposobni ste i u stanju riješiti većinu problema, ali nećete imati dovoljno energije za značajnije korake. Nemojte sada planirati nikakve nove aktivnosti. Odvojite se od ostalih, odrađujte svoj posao, ispunjavajte svoje obaveze i vrlo brzo ćete znati kamo dalje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Što se tiče privatnog života, Bikovi će se morati jako potruditi da ne postanu žrtva brojnih provokacija prijatelja i poznanika. Unatoč činjenici da se ne trebate upuštati u donošenje značajnijih odluka, nemojte se niti potpuno prepustiti. Ako dopustite situaciji da se odvija sama od sebe, vrlo brzo možete početi primjećivati probleme. Usmjerite svoju pažnju prema partneru, budite iskreni, otvoreni i smireni. Nemojte se upuštati u svađe i rasprave. Trebate biti iznimno strpljivi i ne dopustiti okolini da naruši vaš mir. Sveukupno gledano, kolovoz će biti pozitivno i uravnoteženo razdoblje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije