Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

STRIJELAC

Strijelac horoskop kolovoz

Strijelci će tijekom kolovoza osjećati pozitivnost i ispunjenost. Predstavnici ovog znaka će moći riješiti veliki broj problema i ostvariti željene projekte. Za niz pozitivnih situacija je zaslužan Merkur. Bez obzira na to što je inače odgovoran za pad Strijelaca, Merkur će sada igrati ulogu nebeskog vođe. To znači da ćete gotovo u potpunosti biti zaštićen od bilo kakvog vanjskog ili unutarnjeg negativnog utjecaja. Nećete dobiti sve na dlanu jer sami donosite svoje odluke, a zvijezde vas samo savjetuju. Jupiter, vladar Strijelaca, će vas učiniti otpornim na bilo kakve negativnosti, a sreća će definitivno biti na vašoj strani. Venera će Strijelcima pružati snažan priljev životne energije.

Na poslovnom planu neće biti nikakvih negativnosti. Bez straha možete ići na godišnji odmor, odmoriti se i svoje poslovanje prepustiti kolegi u kojeg imate povjerenja. Ne morate se bojati iznenadnih loših situacija. Upravo su sada zvijezde potpuno na vašoj strani. Negativnosti nema na vidiku i možete se opustiti. Ako vodite vlastito poslovanje, nemojte dopustiti da se sve odvija svojim tokom. Nećete biti pod pritiskom. Nemojte sumnjati u svoju snagu i obratite pažnju na odnose s partnerima. Tijekom kolovoza ćete imati priliku suradnju s partnerima učiniti još boljom i tako doći do još profitabilnijih ponuda. Jedino na što trebate pripaziti jest to da ne budete previše prisni s njima, čak i ako će oni na tome inzistirati.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

U privatnom životu se nećete susretati sa značajnijim problemima. Još uvijek će biti prisutni manji nesporazumi, ali na njih ne trebate obratiti pažnju jer iz njih neće proizaći ništa negativno. Dakle, možete se fokusirati na odnos s partnerom, prijateljima ili obitelji. Sada ćete moći pomoći drugima u rješavanju njihovih problema, ali nemojte dopustiti da njihovi problemi kradu vaš mir. Morate naučiti uravnotežiti svoje želje i emocije jer ćete tek tada biti sretni i moći pomoći drugima da također postanu sretni. I dalje trebate paziti na smjer kojim se krećete, ali ne morate donositi velike odluke. Trebati kontinuirano raditi na svom razvoju. Zvijezde uvijek pružaju podršku, ali samo onima koji ne stoje na mjestu. Unatoč tome što je sve u vašem životu manje – više pozitivno, nemojte se previše opustiti. Uživajte, ali ne zaboravite da je ovo vaš život i da ste odgovorni za to kako ga živite.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije