Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

BLIZANCI

Blizanci horoskop kolovoz

Blizanci će imati visoku razinu samopouzdanja i neće se morati suočavati sa značajnijim problemima, bez obzira na to što neće imati direktnog zaštitnika. Jupiter će promijeniti način kretanja i odašiljat će pozitivnu energiju. Blizanci neće moći reći kako osjećaju jaku pozitivnost, ali će bez sumnje imati kvalitetnu i stabilnu podršku. Slična situacija će biti i s Venerom, koja je inače odgovorna za pad Blizanaca. Nepredvidiva božica ljubavi će blokirati vlastitu negativnost jer će istovremeno sudjelovati u nekoliko različitih zvjezdanih kombinacija. Nadalje, Venera će Blizancima pružati podršku na području svih emotivnih problema. Saturn će ostati u istom položaju i svojim štićenicima će pružati podršku i stabilnost. Planet vladar Blizanaca, Merkur, će ostati neutralan, ali će sve u svemu imati pozitivan učinak.

Na području poslovanja i poduzetništva će se sve odvijati pozitivno. Kada bi utjecaj Merkura bio samo malo intenzivniji, došlo bi do razvijanja uistinu značajnih događaja. Možda ćete trebati odbiti projekte koje ste prije smatrali važnima. Razmislite malo bolje i shvatit ćete da previše energije ulažete u nešto što toga nije vrijedno. Trebate biti svjesni da se neće uvijek sve odvijati onako kako želite. Nemojte se iznenaditi ako primijetite da neke stvari nisu pod vašom kontrolom, koliko god se trudili. Iako je zapravo sve u vašim rukama, na neke čimbenike nećete moći utjecati. Zato trebate dobro razmisliti prije donošenja važnih odluka. Ako imate vlastiti posao, sada je vrijeme da djelujete. Budite promišljeni i mudri kako se kasnije ne biste morali nositi s negativnim ishodima. Zvijezde su trenutno u potpunosti na vašoj strani, tako da se ne morate bojati svojih protivnika. Hrabro slijedite svoj put, a prije toga dobro razmislite o tome koji su zapravo vaši ciljevi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Što se tiče privatnog života, kolovoz će uistinu biti zanimljiv. Očekuje vas nekoliko intrigantnih situacija. Mjesec će biti nadasve živopisan i izvanredan, a velika je vjerojatnost da ćete upravo sada doživjeti neke od najboljih dana u svojem životu. Ako trebate donijeti odluke za koje nećete biti sigurni, onda to odgodite kako kasnije ne biste žalili. Čak i ako propustite nešto, nemojte očajavati jer to vjerojatno neće biti naročito značajno. Prema svom partneru budite pošteni, iskreni i činite ga sretnim. U suprotnome ćete ispaštati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije