Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

OVAN

Ovan horoskop kolovoz

Ovnovima kolovoz neće biti naročito uspješno razdoblje, ali mogu računati na moćne saveznike, pogotovo Sunce. Sunce će Ovnovima dati moćnu dinamičnu energiju koja će u ovom razdoblju biti vrlo korisna. Ovnovi će uspješno prevladati gotovo svaki izazov s kojim će se susresti. Te izazove će im donositi Mars. Negativan utjecaj Marsa će se naročito osjetiti na području privatnog života, stoga će Ovnovi na tom području morati biti naročito oprezni. S obzirom na to da će Merkur tijekom kolovoza biti vođa Ovnovima, utjecaj Saturna, koji je inače zaslužan za pad Ovnova, će biti potpuno neprimjetan. U isto vrijeme će Venera Ovnovima pomoći u tome da u svoj život ne unose dodatne probleme i komplikacije.

Kada je u pitanju poduzetništvo i poslovanje, Ovnovi će imati samopouzdanja i ništa ih neće moći izbaciti iz takta. Za to mogu biti zahvalni Merkuru koji će ih potpuno podržavati tijekom kolovoza. Ako se susretnete s nekim novim prilikama, svakako se potrudite da ih i iskoristite. Ovnovi, koji nemaju svoje poslovanje, se pogotovo trebaju fokusirati na posao i preuzeti odgovornost za što je više moguće projekata. Sunce će vam dati dovoljno energije, ali je na vama da ju iskoristite na najbolji mogući način. Ovnovi, koji imaju vlastito poslovanje, trebaju posebnu pažnju obratiti na tehnički aspekt poslovanja. Trebali biste eksperimentirati, čak i ako pogriješite moći ćete se nositi s posljedicama.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Što se tiče ljubavnog života, u kolovozu možete očekivati brojne dileme i situacije koje vam neće biti naročito jasne. Nažalost, nećete moći napraviti apsolutno ništa jer je gotovo nemoguće spriječiti negativan utjecaj Marsa. Možete se boriti s njim, a to ćete većinu kolovoza zapravo i raditi, iako će to biti uzaludno. Nemojte se previše izlagati sukobima, rješavajte probleme postupno. Budite smireni i probajte kontrolirati svoje emocije. Nemojte dopustiti da ponašanje drugih osoba utječe na vaše raspoloženje. Zapamtite da ste sposobni riješiti bilo koji problem, ali budite isto tako spremni na to da možda nećete biti zadovoljni rezultatima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije