Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

RAK

Rak horoskop kolovoz

Za Rakove će kolovoz biti jedno izuzetno komplicirano razdoblje. Predstavnici ovog znaka će doživjeti vrlo važne događaje. Sunce će igrati ulogu nebeskog vođe Vodenih znakova pa će Rakovi osjećati vrlo jaku podršku. Zbog Marsa će se Rakovi morati boriti s povećanom razinom negativne energije. Morat će se uistinu jako truditi da se zaštite od agresivnih i negativnih situacija. No, treba napomenuti da će bez sumnje imati dovoljno sredstava da to i učine. Jupiter će imati snažan utjecaj na i pružat će Rakovima prijeko potrebnu životnu snagu. Predstavnici ovog znaka će imati dovoljno snage da iskoriste sve okolnosti i prilike koje će im se pružiti. Mjesec će djelovati u kombinaciji sa Saturnom, zbog čega bi Rakovi mogli osjećati pad razine energije. No, to neće biti toliko intenzivno niti će predstavljati bilo što preko čega Rakovi ne mogu prijeći.

Što se tiče financija i poduzetništva, to će biti jedno od najproblematičnijih područja. Prije svega biste se trebali usredotočiti na svoje stvarne želje. Sredstava vam neće nedostajati jer ste se dobro pripremili pa ćete se moći obraniti od svih protivnika. Ipak, bitke se ne pobjeđuju samo obranom, morat ćete početi i djelovati. Usredotočite se na najbliže protivnike jer će vam sada predstavljati najveću opasnost. Probajte uvijek preuzeti kontrolu nad situacijom u kojoj se nalazite. Radite na tome da druge uvijek podsjetite da ste u blizini i promatrate. Nemojte baš uvijek pokušavati biti plemeniti jer to za vas nije dobro. Naravno, ne trebate biti bezobrazni niti neuljudni, ali je zapravo mala vjerojatnost da ćete ikada biti takvi. Ako ne vodite vlastiti posao, usmjerite svoju pozornost na nadređene. Probajte predvidjeti što će poduzeti jer ćete tako imati puno više prilika pokazati inicijativu. Tako ćete zadiviti svoje kolege i one koji mogu direktno utjecati na vaš budući položaj. Ako mislite da ne možete stabilizirati situaciju u kojoj se nalazite, onda radite na tome da promijenite radno okruženje. To će za vas biti puno bolje od ispunjava nerealnih zadataka koji vas ne vode prema cilju i ne ulijevaju nadu u napredak.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Što se tiče ljubavi, činit će vam se da se sve odvija po planu, ali nemojte se zavaravati jer ste zapravo dio nečijeg nestašnog plana. Zato biste svu svoju energiju trebali usmjeriti na što stabilniji odnos s partnerom. To trebate učiniti do 15. kolovoza jer će nakon toga utjecaj Mjeseca biti toliko intenzivan da mu se nećete moći oduprijeti. Krajem kolovoza ćete osjećati neobičnu naklonjenost Crnog Mjeseca. Nemojte se iznenaditi ako se jedan od vaših neprijatelja prestane poigravati s vama. Bit ćete ugodno iznenađeni, ali to ne znači da se trebate samo prepustiti. Crni Mjesec vam neće pomoći ako ne budete apsolutno ništa poduzimali. Najbolji prijatelji će vam sada biti najveća podrška pa drugima nemojte pridavati previše pažnje. Imate sve što vam je potrebno, stoga ne trebate trošiti energiju na ljude koji su vam nevažni.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije