Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Očekujte potpunu podršku Mjeseca i Saturna. Nemate često priliku uživati u ovako moćnoj kombinaciji. Očekuju vas izvrsna događanja. Vrlo je važno da znate gdje trebate usmjeriti svoju energiju jer ćete jedino tako imati dovoljno snage za sve ono što trebate napraviti. Nema smisla ograničavati želje i zahtjeve. Isto tako, nemojte zaboraviti na osobe koje vas okružuju. Najpametnije bi bilo da se posvetite poslu i karijeri. U trenutnoj fazi obratite pažnju na kvalitetu rada. Dobro razmislite o svakoj odluci koju donosite i potrudite se izgraditi stabilne temelje za budućnost. Na samom početku mjeseca ćete trebati donijeti neke vrlo važne odluke koje će vam omogućiti brz napredak sredinom mjeseca. Zvijezde savjetuju da ne vjerujete previše osobama koje ste tek upoznali. Ostanite pažljivi jer će sada Mars pokušati narušiti vašu stabilnost. Obratite pažnju na sve ono što se događa oko vas. Što više informacija imate, to ćete steći više kontakata i biti u povoljnijem položaju. Ako se izolirate, izgubit ćete ono što ste već postigli.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zvijezde vam savjetuju da već u prvih 10 dana odredite smjer kojim ćete ići ostatak mjeseca. Nemojte gubiti vrijeme, djelujte u skladu s taktikom koju ste pomno razvijali. Uzmite u obzir svoje dalekosežne strateške planove, ali indirektno, jer će okolnosti u kojima ćete se naći biti relativno dinamične. U svakom slučaju, izbor je vaš i konačno trebate shvatiti da ste sami odgovorni za sve što se događa u vašem životu. U ožujku ćete jako puno naučiti, pogotovo kako rasporediti sve resurse. Naravno, ovo se pogotovo odnosi na Rakove koji rade za sebe.

Ako radite za druge, možete očekivati smirenu atmosferu na radnom mjestu. Mars će vas cijelo vrijeme poticati na to da budete bolji. Na svojoj strani imate izvrsne saveznike kojima možete uistinu vjerovati. Nemojte od njih ništa skrivati jer bi to moglo biti jako loše za vas.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, svakako trebamo istaknuti da će se situacija puno jasnije razvijati. Već u prvih deset dana ćete dobiti važne vijesti koje će vam dobro doći u donošenju odluka. Otvorite svoj um i ne dopustite da vas emocije obuzmu. Novi kontakti vrlo vjerojatno neće donijeti ništa značajno, ali stara poznanstva i dobri prijatelji sigurno hoće. Mars će vas pokušati uplesti u konflikte i svađe. Budite iznad toga i suzdržite se od bilo kakvih razmirica. Vama je sada potreban unutarnji mir i napravite sve što je potrebno da do toga dođete. Sve probleme rješavajte diplomatski jer biste mogli vrlo lako izgubiti kontakt s osobom koja vam je vrlo bliska i jako draga.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije