Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Možete se nadati novim dostignućima i iznenađujuće pozitivnim situacijama. U trenutnoj životnoj fazi vjerujte svojoj intuiciji i zaboravite na ono što vam logika govori. Oslonite se na osobe kojima vjerujete jer se sami ne možete nositi sa svim poteškoćama koje vam život donosi. Saturn je inače negativno naklonjen prema vama, a sada će biti na vašoj strani. Savez Mjeseca i Venere će vašem životu dati dodatnu prednost koju ćete osjećati čitavog ožujka. Nitko neće raditi prljav posao umjesto vas i nemojte svoju odgovornost prebacivati na druge. Budite što je više moguće aktivni, pogotovo u situacijama kada niste sigurni što trebate napraviti. Pojačana aktivnost će vam dati određenu prednost i odjednom ćete sami spoznati koja odluka je za vas najbolja. Ovo razdoblje je jako pozitivno, ali također ima i određene zamke. Negativnost Jupitera bi u vaš život mogla dovesti sukobe unutar obitelji. Ovo ćete spriječiti tako da svaki problem riješite na vrijeme. Nemojte se ponašati kao da problemi ne postoje ili kao da će se riješiti sami od sebe.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče poslovnog života, možete očekivati samo najbolje rezultate. U nekim situacijama ćete htjeti reagirati bez okolišanja, naglo i direktno. Zvijezde vam savjetuju da to ne radite jer biste kasnije mogli požaliti. Nećete imati previše problema s rješavanjem zadataka. Ako želite pokrenuti vlastiti posao, sada je jako dobro vrijeme da počnete stvarati temelje. Prilagodite svoje ideje i želje trenutnim potrebama na tržištu. Obratite pažnju na intuiciju jer će vas u nekoliko navrata upozoriti da nešto ne radite kako ste htjeli. Neki kolege bi vam mogli biti jako dobri suradnici u budućem poslovanju pa razmislite i o tome. Nemojte padati na provokacije i ne dopustite nikome da utječe na vaše raspoloženje, želje i planove. Ostanite smireni i sabrani jer ćete jedino tako, u svakom trenutku, moći donijeti pravu odluku.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, možemo bez imalo sumnje reći da ćete dobiti ono što dulje vrijeme priželjkujete. Bikovi koji su već osnovali obitelj sada mogu očekivati mir i ugodnu atmosferu unutar doma. U obitelji neće biti nikakvih konflikata i razmirica. Poboljšat ćete odnose sa svima, uključujući i one s kojima već dulje vrijeme ne možete pronaći zajednički jezik. Slobodni Bikovi će upoznati osobu koja im se jako sviđa i razrađivat će plan zavođenja. Vjerujte svojoj intuiciji, dopustite osjećajima da vas vode i nećete pogriješiti. Malo pripazite na negativan utjecaj Jupitera koji bi vas mogao obuzeti u kritičnim situacijama. Ne zaboravite na sigurnost i nemojte pošto poto riskirati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije