Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

U ožujku ćete se naći u nekoliko uistinu teških situacija, ali ćete se u svakoj uspješno snaći i iz svake izaći zadovoljni i sretni. U privatnom životu možete očekivati pozitivne i lijepe događaje. Ako prekinete odnose s nekim ljudima, možete biti sigurni da je to za vas najbolje. Mislite na sebe i svoje ciljeve. Nemojte se vraćati u prošlost jer tamo nećete ništa naći. Na poslu možete očekivati napredovanje. Čeka vas iznimno uspješno razdoblje i imat ćete priliku ostvariti neke svoje ciljeve. Teško je reći u kojoj mjeri će ovaj mjesec biti važan, ali jedna stvar je sigurna – imat ćete priliku uhvatiti sreću za rep! Trebamo istaknuti položaj Marsa koji bi sada mogao biti jako opasan. Ni slučajno ne smijete dopustiti da vama upravljaju emocije. Ako ste pod opterećenjem, uzmite malo vremena samo za sebe i opustite se što je više moguće.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Saturn će zauzeti iznimno povoljan položaj i pozitivno će utjecati na vaš poslovni život. U prvih deset dana možete očekivati povećanje dinamike i obujma posla. Nemojte brinuti jer ćete biti spremni za sve što vas čeka. Imat ćete jako puno energije i snage za rješavanje potencijalnih problema. Već ćete se tijekom druge dekade moći malo opustiti, a zadnjih deset dana će sve sjesti na svoje mjesto. Koliko god posla imali, nemojte paničariti jer ćete imati dovoljno snage za rješavanje svih mogućih problema.

Zvijezde savjetuju da obratite pažnju na tehničku stranu poslovanja, pogotovo ako vodite vlastiti posao. To može biti nemar zaposlenika ili provjera tehničke opreme. Svoju odgovornost nemojte prebacivati na druge jer ste s razlogom odgovorni za neke stvari. Nemojte gubiti koncentraciju i fokus jer će Mars to iste sekunde iskoristiti. Možete se opustiti, ali nemojte gubiti fokus jer biste mogli vrlo brzo nazadovati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, zvijezde preporučuju da se ne zamarate prošlošću. Upoznat ćete jako puno novih ljudi i susrest ćete stare prijatelje koje već duže vrijeme niste vidjeli. Ovo vrijeme će za neke biti odlučujuće jer će konačno dobiti pozornost osobe za kojom već neko vrijeme žude.

Zauzeti će uživati u mirnom i stabilnom razdoblju. Posvetite pažnju partneru i izrazite emocije. Bilo bi dobro da se u ožujku pokrenete i što više vremena provedete na svježem zraku. Možete očekivati neke konflikte, ali neće biti strašni. Riješit ćete ih vrlo brzo i uspješno. Mars će vas u nekoliko navrata pokušati izbaciti iz ravnoteže, a na vama je da se pripremite i ostanete smireni. Nemojte zanemariti prijatelje. Nekima od njih je sada potrebna pomoć pa im budite na raspolaganju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije