Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ribe će tijekom ožujka uživati u podršci Saturna i Venere, iako vam ovi planeti inače nisu naročito naklonjeni. Sve u svemu, ovakva neobična podrška planeta će vam osigurati nekoliko odličnih prilika, od kojih će neke biti dugoročno profitabilne. Njihov utjecaj ćete posebno osjećati u privatnom životu. Zvijezde vam savjetuju da obratite pažnju na zbivanja unutar doma i budete posebno pažljivi kada su u pitanju financije. Prvi mjesec proljeća će vam dati priliku da uistinu transformirate svoj život. Drugim riječima, svi koji se ne boje promjena će sada konačno uživati. Važno je istaknuti položaj Merkura, jedinog protivnika. On će u nekoliko navrata pokušati negativno utjecati, pogotovo na području poslovnog života. Upravo zato je vrlo važno fokusirati se i obratiti pažnju na najsitnije detalje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ribe koje vode vlastiti posao će se susresti mnoštvom prilika i događanja. Vaša kreativnost će biti posebno izražena pa to dobro iskoristite u odrađivanju svih projekata. Zvijezde vam savjetuju da se držite svojih planova jer će jasno promišljena strategija bez sumnje donijeti uspjeh. Komunikativnost i otvorenost će vam pomoći u rješavanju kritičnih situacija i u provođenju vlastitih ciljeva.

Ako ne vodite vlastiti posao, možete biti sigurni u to da vam nadređeni neće čuvati leđa. S jedne strane, to će vam dati priliku da radite bez njihovog nadzora, što i nije tako loše. Svoju energiju ulažite samo u ono što je obećavajuće. Ne dopustite da vas kolege živciraju i uznemiravaju. Jednostavno se isključite. Nekada imate poteškoća sa razdvajanjem privatnog i poslovnog života, a tijekom ožujka bi to moglo doći do izražaja.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, možete biti sigurni da ćete njemu posvetiti više pažnje i energije. Ne dopustite da poslovni život utječe na privatni. Slobodno vrijeme iskoristite za sebe, opuštanje i razvijanje. U određenim trenucima će vam se možda učiniti da se situacija ne razvija u vašu korist. No, to nije razlog za brigu jer je ponekad ono što najmanje priželjkujemo, upravo ono što nam najviše treba. Budite aktivni i posvetite pažnju partneru.

Ako ste slobodni, možete se nadati upoznavanju posebne osobe koja će ispuniti vaš život. Nemojte riskirati, osim ako to stvarno nije potrebno. Ne zanemarujte prijatelje jer bi bez njih život bio prazan. Budite pažljivi i komunicirajte jasno. Na taj način ćete olakšati život sebi i ljudima koji vas okružuju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije