Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

U ožujku možete računati na potporu nebeskih zaštitnika, ali ćete morati uistinu raditi da biste ostvarili svoje ciljeve. Saturn, vaš vodeći zaštitnik, će gotovo potpuno neutralizirati negativan utjecaj Mjeseca, a Venera će zadržati neutralan položaj. To znači da je sada odličan trenutak za rješavanje problema s kojima se već neko vrijeme mučite. Razmišljajte o osobnom napretku i ulažite u sebe, ali na prvo mjesto stavite privatan život i samoga sebe. Nemojte zaboraviti na važnost komunikacije i pravovremenog dovršavanja svih obaveza. Ulažite energiju u ono što je važno i izbjegavajte osobe koje vas bespotrebno uzrujavaju i crpe. U trenutnoj fazi je najvažnije biti sabran i smiren. Nemojte se uzrujavati oko nevažnih stvari i ne dopustite nebitnim ljudima da narušavaju vaš mir. Pokušajte iz svake situacije u kojoj se nađete izvući konkretne zaključke koji će vam pomoći u budućnosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Područje poslovanja će biti puno dinamičnije. Najvažnije je da se fokusirate na detalje i sve ono što vam naizgled nije bitno. Zvijezde vam savjetuju da obratite pažnju na kolege kojima treba vaša pomoć. Poslovanje će puno prije napredovati ako pomognete drugima. Neće biti nikakvih problema ako točno znate što želite. Ako ste imalo nesigurni u svoje želje, bilo bi dobro da im se posvetite i odredite svoje prioritete. Jako puno vas će sada pokrenuti vlastiti posao, a neki će promijeniti radno mjesto. Nemojte se bojati radikalnih promjena jer su vam sada najpotrebnije. Nemojte sve shvaćati osobno i pokušajte u svakoj situaciji biti što je više moguće objektivni. Fokusirajte se na želje i potrebe klijenta, i potencijalnih partnera. Ne odugovlačite s donošenjem odluka i potrudite se sve napraviti prije isteka roka. Mars bi mogao uzrokovati poneki konflikt, ali to neće biti ništa strašno. Nemojte svakome nametati svoje stavove i mišljenja. Isto tako, nemojte pokušavati ispasti pametni. Radije dopustite kolegama da vas podcjenjuju nego da misle kako pametujete bez razloga. Koliko god vam to bilo teško, zapamtite da je ponekad bolje šutjeti.

Ljubavni život će biti puno pozitivniji, što je i logično jer će Venera sada zauzeti povoljan položaj. To znači da ćete svoje planove provesti bez većih poteškoća, uključujući i one koje imate već dulje vrijeme. Pokušajte svoje ciljeve ostvarivati uz minimalan napor i uz minimalno ulaganje resursa. Što više truda uložite sada, to će vam biti lakše kasnije. U prvih deset dana obratite pažnju na članove obitelji. Zapamtite da je vaša obitelj gotovo uvijek subjektivna kada ste vi u pitanju pa nemojte previše slušati ono što vam govore. Naravno, njihove namjere su najbolje, ali to ne znači da su uvijek u pravu. Pokušajte zadržati realan pogled na svijet.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Slobodne Vage će uživati u svojoj slobodi. Postoji šansa da ćete sada upoznati osobu koja će vam se jako svidjeti, ali zvijezde vam savjetuju da još malo uživate u slobodi i tu osobu upoznajete polako. Upoznat ćete dosta novih ljudi i htjet ćete zaslužiti njihovo poštovanje, ali nemojte žuriti. Poštovanje ćete steći s vremenom, a do tada ostanite svoji, obzirni i mudri.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije