Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

U ožujku se nećete susretati s većim problemima i sve ćete riješiti bez značajnijih poteškoća. U trenutnoj životnoj fazi, žudite za pobjedom. Kako biste uistinu pobijedili, trebat ćete naporno raditi i svu svoju energiju usmjeriti prema ostvarenju željenog cilja. U suprotnom vam ni ne bi bilo zanimljivo. Na poslovnom području možete očekivati porast odgovornosti i prihoda. Potrudite se unutar tima donijeti jednu pozitivnu radnu energiju. Budite primjer drugima i zanemarite što kolege pričaju. Ne nasjedajte na provokacije, podbadanja ili tračeve. Na posao idete da biste ga odradili, a ne da biste vodili brigu o tome tko će što reći ili napraviti. Ostvareni rezultati će biti van svih očekivanja. Iznenadit ćete sebe, kolege i nadređene. Sve promjene će biti naročito pozitivne i, što je najvažnije, dugotrajne. Ostanite smireni i obzirni. Ne dopustite raspoloženju da utječe na vaše ponašanje i odluke jer to nije profesionalno. Neptun i Mars će u nekoliko navrata pokušati negativno utjecati, ali dajte sve od sebe da to zanemarite. U svakoj situaciji se potrudite dovršiti svoj posao i nemojte odustajati. Povlačenjem nećete dobiti ništa.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako vodite vlastito poslovanje, zvijezde vam savjetuju da se fokusirate na tehnički aspekt poslovanja. To se posebno odnosi na proizvodnju. Potrudite se proširiti svoje poslovanje na neke nove djelatnosti i obratite pažnju na svoje djelatnike. Neki od njih nisu naročito zadovoljni i trebali biste ih motivirati. Djevice koje rade za druge trebaju poraditi na odnosu s nadređenima. Nekad nije loše iskreno iskazati svoje mišljenje kako bi se poslovanje podiglo na novu razinu. Sada možete računati na uspjeh i raditi na tome da dobijete povišicu i promaknuće. Preuzmite inicijativu kada primijetite da je to potrebno i ne ustručavajte se preuzeti vodstvo u timu, naročito kada ste svjesni da ste najviše kompetentni za zadani zadatak. Nadređene upoznajte sa svojim projektima i neka pokušaju uvidjeti koliko su važni. Svoje planove provodite pažljivo i oprezno. Neptun će u više navrata pokušati narušiti vaše planove i izbaciti vas iz ravnoteže. Da biste to spriječili, nemojte ni pod kojim uvjetima vjerovati drugima više nego sebi. U suprotnom biste mogli ostati bez trenutnog položaja.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Na samom početku proljeća ćete privući pažnju osobe koja vam se već dulje vrijeme sviđa. Slobodne Djevice će konačno imati priliku za uspješan i romantičan odnos. Od vas će se tražiti samo da budete ono što jeste i da ostanete potpuno svoji. Zauzete Djevice će se moći opustiti i zabavljati jer će neće suočiti s posebnim poteškoćama. Jedino što biste trebali dodatno analizirati i razrađivati su vaši osjećaji. Pokušajte shvatiti svaku emociju i vrlo brzo će vam život postati puno jednostavniji. Utjecaj Mjeseca bi mogao biti destruktivan, ali samo ako to dopustite. Postoji samo jedan način da to izbjegnete, a to je da postanete svjesni sebe i nastavite raditi na sebi. Izgradite emocionalni štit, ali nemojte biti hladni. Budite oprezni u situacijama kada vas netko pokuša isprovocirati jer biste tada mogli reći nešto za čime ćete kasnije žaliti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije