Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Blizanci će tijekom ožujka biti jako sretni jer će Saturn odašiljati snažnu i pozitivnu energiju. Nažalost, ne možete računati na dodatnu podršku planeta a neće vam ni biti potrebna. U prvom mjesecu proljeća ćete uspjeti poraziti većinu svojih protivnika i poslovanje dovesti na višu razinu. Blizanci koji rade za nekog drugog također mogu očekivati određene prednosti. Teško je reći na koji životni aspekt trebate obratiti više pozornosti. Oslobodit ćete se negativnosti i konačno biti smireni. Moći ćete ostvariti željene ciljevi puno brže nego što ste planirali, unatoč konkurenciji i protivnicima. U nekim životnim područjima ćete trebati biti naročito oprezni, pogotovo kada uzmete u obzir utjecaj Marsa i Mjeseca. Ova kombinacija neće biti najpozitivnija pa je vrlo važno da pripazite. Očekujte potpisivanje nekih ugovora, sporazuma i formiranje saveza. Pristupite ovim pitanjima s najvišim stupnjem opreza, polako i bez žurbe.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu ćete uspjeti provesti sve ono što ste imali na umu, ali će to zahtijevati značajniji napor. U prvih deset dana obratite pažnju na svoje resurse i ravnomjerno ih rasporedite na sva kritična životna područja. Razina odgovornosti će rasti, a skupa s njom i vaši prihodi. Sredinom mjeseca će se vaš krug poznanstava širiti i trebat ćete se jako brzo prilagođavati. Ne zaboravite da je svako poznanstvo vrijedno. Svakoj osobi dajte priliku da vam pokaže nešto što ne znate.

Ako vodite vlastito poslovanje, svakako počnite razmišljati o širenju. Sve je bolje od toga da stojite na mjestu. Ne zaboravite na kombinaciju Marsa i Mjeseca. Ne dopustite da kontroliraju vama i vašim osjećajima. Ako ste ograničeni vremenom, uzmite pauzu i dobro razmislite o svemu što trebate napraviti. Odredite prioritete.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, možete uistinu očekivati svašta. Ovo razdoblje će biti vrlo dinamično i uzbudljivo. Prvih deset dana ćete osjećati jaku privlačnost prema jednoj osobi. To će vas potaknuti da radite na sebi. Nemojte se očajnički truditi ostaviti dobar dojam na ljude oko sebe jer vam to, u konačnici, neće značiti gotovo ništa. U ovoj fazi ćete imati priliku ostvariti stabilnost i sreću. Nemojte trošiti vrijeme i energiju na osobe koje toga nisu vrijedne. Svaki trenutak pametno iskoristite i sebe stavite na prvo mjesto. Nemojte svaku sitnicu detaljno analizirati i prestanite se baviti glupostima. Ništa nije vrijedno vaše sreće, mira i stabilnosti. Zvijezde vam savjetuju da počnete meditirati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije