Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Predstavnici ovog znaka mogu računati na sveobuhvatnu podršku nebeskih dobročinitelja. Jupiter i Venera imaju jak utjecaj na vas, a sada će zauzeti ekstremno pozitivan položaj pa možete očekivati niz dobrih događaja i visoku razinu energije. U određenim trenucima vam se može činiti kako se svijet promijenio, nepovratno i na bolje. Naravno, istina je daleko od toga. Bit ćete sretni i to je jedino važno. Ne obraćajte pažnju na osobe koje su ljubomorne na to i koje to otvoreno pokazuju. Njihova negativnost će naškoditi samo njima. Sigurni ste i potpuno zaštićeni. Postoji velika vjerojatnost za povećanje profita i promaknuće. Što se tiče osjećaja i emocija, možete očekivati realizaciju najdubljih želja. Da biste sve ovo ostvarili, morat ćete se potruditi i pomaknuti s mrtve točke na kojoj već dulje vrijeme stojite. Nemojte se izolirati od svijeta jer će Merkur to iste sekunde iskoristiti. Iako sada nije jak, i dalje je sposoban uzrokovati nekoliko problema. Komunicirajte i otvorite se prema svemu što je novo. U suprotnom biste mogli puno toga propustiti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu možete očekivati niz novih projekata. Već u prvih deset dana možete očekivati otvaranje nekoliko zanimljivih područja rada. Odluke ćete morati donositi vrlo brzo jer ćete već tijekom druge dekade trebati implementirati neke ideje. Bilo bi pametno slijediti savjete zvijezda jer ćete uz pomoć njih ostvariti najbolje rezultate. Nemojte brinuti ako trebate donijeti radikalnu odluku koja vam se ne sviđa. Zapamtite da se morate žrtvovati kako biste ostvarili nešto novo. Najbolje je da se usredotočite na razvoj poslovanja jer je prvi mjesec proljeća jako dobar za ulaganja i poboljšanje kapaciteta.

Ako radite za druge, uložite potreban trud i napor da se što više aktivirate. Merkur bi mogao negativno utjecati na vas i vaše poslovanje, ali neće biti u stanju napraviti veću štetu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U privatnom životu ćete biti jednako produktivni. Ovo vrijeme je odlično za sagledavanje situacije iz druge perspektive. Vaši prijatelji i bližnji će biti uz vas i to će vam puno značiti. Zvijezde predviđaju nova poznanstva koja će vrlo vjerojatno ostati za čitav život. U krugu obitelji možete očekivati sukobe, ali oni neće biti dramatični. U nekim situacijama ćete se trebati obuzdati, pogotovo ako je riječ o starijoj osobi.

Slobodni Strijelci će sada imati mogućnost izbora pa to i iskoristite. Merkur će pokušati negativno utjecati na vas i potaknuti svađe s prijateljima. Zvijezde vam savjetuju da ne posuđujete novac, čak ni od osoba s kojima ste jako bliski jer biste mogli narušiti odnose.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije