Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Možete očekivati jedan jako uspješan mjesec, pogotovo kada je riječ o poslovnom životu. Situacija bi se mogla razvijati poprilično dinamično. Svaki dan možete očekivati novosti i zanimljiva događanja. Saturn, vaš primarni dobročinitelj, će zajedno s Mjesecom utjecati pozitivno na gotovo svaki aspekt vašeg života. U tome nema ništa loše, pogotovo ako se pomirite s činjenicom da svaki novi trenutak zahtijeva novi obrazac ponašanja i prilagodbu. Originalnost je sada dobrodošla, ali nemojte trošiti vrijeme na osmišljavanje nečega što je već osmišljeno. Ako ste već razradili plan za rješavanje problema, nema smisla da izmišljate nešto novo. Uzalud ćete potrošiti svu energiju, a rezultati će ostati isti. Mars će postati vaš glavni neprijatelj i mogao bi uzrokovati sitne probleme. Njegovu negativnu energiju ćete osjetiti u više navrata i nećete znati kako ju pobijediti. Zvijezde vam savjetuju da ostanete fokusirani i ustrajni.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Možete očekivati da će se niz situacija odvijati na neočekivano povoljan i pozitivan način. Oslonite se na sebe i ne zaboravite da je vaša reakcija na probleme već pola rješenja. Vaši nebeski dobročinitelji vas neće ostaviti na cjedilu, ali neće ni odraditi sav posao umjesto vas. Ako radite za sebe, obavezno obratite pažnju na inicijativu kolega. U ovoj fazi je vrlo važno ostati kompetentan na tržištu jer ćete jedino tako poboljšati svoju konkurentnost. Nemojte uzalud trošiti resurse i razvijajte se u smjeru koji će vam donijeti osobni napredak.

Škorpioni koji ne vode vlastito poslovanje mogu očekivati pomoć nadređenih. Čak i ako nešto nećete shvatiti, nemojte previše brinuti jer ćete sve vrlo brzo naučiti. Količina vašeg rada bi trebala biti u skladu s količinom posla. Nemojte pretjerivati, osim ako je to neophodno. Na umu imajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Također, ne dopustite da vam uspjeh udari u glavu i da postanete umišljeni.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, zvijezde vam savjetuju da se savladate i nastavite komunicirati na diplomatski način. Odmah ćete znati koji problemi se mogu riješiti već na samom početku, a koji zahtijevaju neke druge metode. Kombinirajte pristupe, ali se potrudite razumjeti sve ono što se događa. Vrlo često ljudi zaboravljaju u kojem smjeru trebaju ići. Obratite pažnju na osobe s kojima ste jako bliski, budite nježni i pažljivi, i pružite podršku koja im je potrebna. Slobodni Škorpioni će sada biti jako romantični i to će im dati prednost kod osvajanja suprotnog spola. No, nemojte se zaboraviti obuzdati. Mjesec će vas u nekoliko navrata potaknuti da pokažete sve svoje emocije, ali nemojte pretjerivati jer biste mogli izgorjeti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije