Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Prvi mjesec proljeća donosi svim predstavnicima Zodijaka niz novih mogućnosti. Ali, ne zaboravite na staru mudru izreku koja kaže: to ne riskira, ne profitira. U ovoj fazi će najambiciozniji i najuporniji ljudi ostvariti najbolje rezultate. Crveni (vatreni) Pijetao će težiti snažnom, impulzivnom i progresivnom razvoju. Sunce će zauzeti povoljan položaj i surađivati sa Saturnom. Malo negativnosti biste mogli osjećati od Marsa i Mjeseca, ali sve u svemu, riječ je o jednom vrlo povoljnom razdoblju. U ovoj fazi se trebate fokusirati na razvoj, poboljšanje tehnologije i uvođenje novih metoda poslovanja. Idealna situacija bi bila kada biste odmah na početku mjeseca znali u kojem smjeru se želite razvijati. Neka to bude smjer za koji znate da će biti najproduktivniji. Vaša strategija treba biti izgrađena na praktičan i realan način. U protivnom bi se situacija mogla dosta zakomplicirati jer ćete se naći usred provođenja nekog projekta i nećete znati koji je vaš sljedeći korak. Saturn će vam dati samouvjerenost i odlučnost, vedrinu i jednostavnost. Ovo vrijeme je savršeno za sklapanje braka, pokretanje novih odnosa i uspostavljanje bliskih kontakata.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče poslovnog života, teško je sa sigurnošću reći što će se točno događati. Zvijezde će prema svakom znaku Zodijaka biti drugačije naklonjene. Venera će postati dodatni pomagač Vodenim znakovima. To će im dati veliku prednost u komunikaciji, naročito kada su u pitanju delikatne teme. Vodeni znakovi će skoro svaki problem riješiti brzo i lako, pogotovo ako će to biti problemi u komunikaciji i međuljudskim odnosima. Vatreni znakovi neće imati svog zaštitnika. To znači da ne mogu računati na posebne bonuse ni pomoć. Uran će biti na strani Zemljanih i Zračnih znakova. Ovo je prilično iznenađujuće jer je riječ o planetu koji inače nije naklonjen nijednom znaku Zodijaka. Vatreni i Zračni znakovi mogu očekivati povećanje obujma poslovanja i odgovornosti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Tijekom ožujka nemojte nepotrebno riskirati, pogotovo zbog utjecaja Marsa koji će imati podršku Sunca. Pokušajte biti što je više moguće objektivni. Zvijezde vam savjetuju da pripazite malo na novac i počnete razmišljati o štednji. Ako razmišljate o dizanju kredita, svakako se posavjetujte s osobama kojima vjerujete jer podizanje kredita sa sobom nosi niz rizika. Svakako uzmite i druge opcije u obzir jer možda postoji nešto čega se niste sjetili. Na ovaj način ćete izbjeći probleme i spasiti se od mogućih komplikacija. Morate zapamtiti da je ovo opći pregled i da će se kod svakog horoskopskog znaka situacija razvijati nešto drugačije, a ponekad i dramatično drugačije.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije