Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

Za Lavove će ožujak biti vrlo pozitivno i veselo razdoblje. Razvijat ćete se u svim životnim područjima. Sunce i Pluton, vaši vjerni zaštitnici, će vas zajedno štititi i osigurati povoljne uvjete za rast i razvoj. Vaša pažnja će biti ravnomjerno raspoređena između privatnog i poslovnog života. Bit ćete puni energije i stalno u pokretu. Pronađite vrijeme za odmor, ali nemojte pretjerivati. Svi predstavnici ovog znaka imaju izvanrednu priliku napraviti nešto od svog života ako ne budu lijeni. Početak proljeća će biti izvrsno vrijeme za provedbu planiranih zadataka. Malo ćete napornije raditi, ali se nećete brzo umarati. U nekim situacijama biste mogli pokleknuti pod negativnim utjecajem Urana. Zbog njega biste se mogli naći u negativnim situacijama. Nemojte dopustiti da vas netko ne poštuje. Ne nasjedajte na provokacije i ponašajte se u skladu sa svojim željama.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području poslovanja možete računati na značajni financijski rast. Neki će imati priliku promijeniti radno mjesto. Lavovi koji vode vlastito poslovanje će težiti boljoj i prestižnijoj djelatnosti. Ako ste spremni proširiti svoje područje odgovornosti, zvijezde će vam pomoći. Već u prvih deset dana biste trebali shvatiti što točno želite. Od sredine ožujka možete očekivati malo kompliciraniju situaciju. To neće biti ništa ekstremno zahtjevno i uspješno ćete se nositi sa svime. Važno je da ne odustanete na prvi znak opasnosti. Lavovi koji vode svoje poslovanje će moći napraviti jedan korak natrag u bilo kojem trenutku. To je odlično jer ćete poštedjeti sebe i čitavo poslovanje niza mogućih komplikacija. Položaj Urana će vam omogućiti da se fokusirate samo na ono što je uistinu važno.

Oni koji ne rade za sebe se mogu nadati novoj poziciji. Uran bi mogao malo zakomplicirati vaš život pa vam zvijezde savjetuju da već u prvih deset dana ožujka odredite koji su vam prioriteti za tekući mjesec. Ostanite fokusirani i nemojte dopustiti da vas ometaju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, ožujak će biti jednako pozitivan. No, tu ćete morati uložiti puno više truda da biste ostvarili željene rezultate, posebno ako su u pitanju komunikacije. Već u prvoj polovici mjeseca ćete svjedočiti nizu situacija koje će imati gotovo sudbonosni značaj. Iskoristite svoje diplomatske vještine i ne nasjedajte na provokacije. Nemojte brinuti oko toga što drugi žele od vas, već se fokusirajte na ono što vi želite. Tako ćete vrlo brzo riješiti svu potencijalnu negativnost i svojoj obitelji pružiti mir i tišinu. Postoji velika vjerojatnost da će slobodni Lavovi sada uživati u romantičnim trenucima. Ne zaboravite na Uran koji bi mogao vrlo lako donijeti nesuglasice i razmirice u vaš odnos. Slušajte svoje srce i svoju intuiciju. Nemojte riskirati ako to nije potrebno jer bi u ovom mjesecu riskiranje moglo uzrokovati uistinu neželjene posljedice.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije