Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine

Horoskop za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Srijeda, 01.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

U ožujku možete očekivati nekoliko nelagodnih situacija iz kojih ćete izaći jedino ako ostanete smireni. Saturn i Merkur su vaši ključni dobročinitelji i čitavog mjeseca će vas štititi od negativnosti bilo kakve vrste. Dobra vijest je da će se sve kritične situacije odvijati u vašu korist, tako da zapravo nećete imati većih razloga za brigu. Ono što vam sada nedostaje je motivacija, a o tome ovisi vaš uspjeh u ožujku. Na poslu možete očekivati svašta. Imat ćete nekoliko izbora. Da biste donijeli pametnu odluku trebate biti fokusirani i usredotočeni na dugoročni cilj. Ponekad previše izbora nije dobra stvar pa svakako budite mudri. Razmišljajte o svakom koraku. U suprotnom biste mogli izgubiti ovo što već imate.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu ćete biti izuzetno uspješni, bez obzira na sve komplikacije s kojima ćete se susresti. Vrlo je važno da ostanete fokusirani isključivo na posao. Nemojte zabadati nos tamo gdje mu nije mjesto i odradite sve svoje obaveze. Ne brinite što vaši kolege rade i pričaju jer se to vas ne tiče.

Ako vodite vlastiti posao, svakako obratite pažnju na zaposlenike jer neki od njih zaslužuju promaknuće. Razvijajte strategiju za budućnost i s time krenite već početkom mjeseca. Druga dekada je kao stvorena za djelovanje. Razmislite o svemu što trebate napraviti i počnite. Sada definitivno vrijedi malo zapeti kako biste se kasnije opuštali i zabavljali. Budite komunikativni, ali ne previše pričljivi jer će Mars to vrlo brzo iskoristiti protiv vas.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U ljubavi se možete opustiti. Svojim prijateljima, obitelji i partneru možete reći sve što mislite i možete razvijati potpuno iskren odnos. Upoznat ćete neke nove ljude koji će vam se odmah svidjeti. Nemojte misliti da će svaka osoba koju sada upoznate ostati vašem životu. Sjetite se samo ljudi s kojima ste prestali komunicirati bez konkretnog razloga. Ista stvar se može dogoditi i sada.

Slobodni Vodenjaci će možda sada ući u vezu za koju će vrlo brzo shvatiti da im nije potrebna. Upravo zato u ožujku nemojte ulaziti u veze. Vodenjaci koji već imaju svoju obitelj mogu uživati u sreći i miru. Ako već dulje vrijeme planirate širenje obitelji, bez sumnje se možete tome nadati. Malo negativne energije možete očekivati od Sunca, ali to neće biti ništa sa čime se ne možete nositi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije