Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Za Strijelce je uistinu teško prognozirati kakvo će ovo razdoblje biti. Zapravo, predstavnici ovog znaka neće biti u stanju potpuno objektivno sagledati trenutnu životnu situaciju, a razlog tome nisu zloglasne ružičaste naočale. Cjelokupna energija će biti čudna. Venera će u živote Strijelaca donijeti niz neobičnih i jedinstvenih situacija. Zato će sve okolnosti biti u vašu korist. Ljudi iz vaše okoline (prijatelji i članovi obitelji) će vrlo vjerojatno ispaštati i patiti. Strijelac ni na koji način neće moći promijeniti situaciju. Srećom, Jupiter je planet vladar ovog znaka. Zadržat će svoj tradicionalan položaj i pružat će potrebnu podršku. No, malo je vjerojatno da će Jupiter biti dovoljno jak da se nosi sa ozbiljnim problemima. Merkur, odgovoran za protjerivanje ovog znaka, će imati ulogu nebeskog vođe i predstavnicima ovog znaka pružati prijeko potrebnu podršku i zaštitu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području poslovanja i financija ćete se susresti s nizom dvosmislenih i teških situacija. Sada nije pravo vrijeme za planiranje službenih sastanaka. Potpisivanje ugovora i sporazuma se može pretvoriti u nešto potpuno nepredvidljivo, i to s negativnim posljedicama. Dakle, u ovom trenutku trebate biti manje aktivni. Ovo se posebno odnosi na Strijelce koji vode vlastiti posao ili imaju vrlo odgovornu poziciju. Što se tiče drugih Strijelaca, zvijezde im savjetuju da se usredotoče na odnos s upravom. Sada je pravo vrijeme da im napravite nekoliko usluga i složite se sa svime što kažu. Ne u svrhu napredovanja ili povišice, već u svrhu ostvarenja boljeg odnosa. U budućnosti će vam to sigurno dobro doći. Budite oprezni kada birate saveznike jer je većina njih zapravo licemjerno i ne žele vam dobro. Nemojte čovjeka suditi po riječima, već po djelima.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se privatnog života tiče, predstavnici ovog znaka mogu očekivati vrlo uspješno razdoblje. Iako ćete tijekom cijelog mjeseca osjećati određenu razinu pritiska, situacija će se drastično promijeniti nakon prvih 10 dana. Možda ćete upoznati svoju srodnu dušu ili ćete se osloboditi odnosa koji vam je stvarao probleme. Samo polovica događaja ovisi isključivo o vama, a druga polovica ovisi o ljudima oko vas. Djelujte i nemojte oklijevati primijeniti odluke koje ste već donijeli. Sumnja može biti poput virusa koji zarazi ljudski mozak i razmišljanje. Zvijezde vam savjetuju da djelujete i da ne odustajete, bez obzira na prepreke s kojima ćete se susresti. Budite obzirni prema drugima i slušajte ih. Nikada ne koristite životne okolnosti kao izgovore. Sudbina ne priznaje izgovore, kao ni zvijezde.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije