Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Rakovi, jedni od najzagonetnijih i nejasnijih znakova Zodijaka, će se tijekom studenog suočiti s nizom neobičnih okolnosti. S nekima od njih će se vrlo teško nositi. No, to ne znači da predstavnici ovog znaka trebaju odustati od pokušavanja i potpuno se predati. Sve će biti pomalo drugačije. Nikako ne smijete zanemariti položaj Mjeseca, vladara Rakova. No, u ovom trenutku će Mjesec biti glavni neprijatelj. Upravo zato se Rakovi ne smiju nadati nekim važnijim događajima. Sada je dobro vrijeme da postavite prioritete i odredite koji su vaši ciljevi. Mars, koji je odgovoran za vaš pad, će u ovom trenutku biti vaš nebeski vođa. Ovo je bez sumnje izuzetna situacija i prilika koju Rakovi svakako trebaju iskoristiti jer će sada energija Marsa, njegova negativnost i agresivnost, biti jednaka nuli. Sada je najbolje vrijeme za rješavanje problema zbog kojih ste već dulje vrijeme pod pritiskom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Studeni će, barem što se tiče poslovnog dijela života, biti relativno harmoničan i sve će se odvijati po planu. Nemojte očekivati dramatičan napredak niti razvoj, ali možete očekivati stabilnost. Nemojte planirati značajnije događaje niti provoditi veće planove u djela. Nemojte ni razmišljati o potpisivanju ugovora, financijskim transakcijama ili dugoročnim dogovorima. Sve će se to kasnije okrenuti protiv vas. Zvijezde vam savjetuju da ostanete na položaju na kojemu jeste, nastavite biti produktivni i uživate u slobodnom vremenu kojeg će biti sve više.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se ljubavnog života tiče, tijekom studenoga ćete vjerojatno stvarati svoje ciljeve. Ako ste htjeli riješiti jednu veliku svađu sa bližnjom osobom, odgodite to za poslije jer biste vrlo lako mogli stvoriti još više problema. Nemojte se miješati ni u čije odnose niti probleme, osim one koji se tiču samo vas. Pokažite suzdržanost. Mars će djelovati upravo na ovom području vašeg života. Prestanite biti naivni i nemojte slušati osobe koje govore o beskrajnoj dobrobiti i pravednosti. Pravda, naravno, postoji, ali ne na područjima u kojima ju mi tražimo. Nemojte koristiti silu. Ubrzo ćete shvatiti da je ponekad najbolje pustiti da se stvari odvijaju same od sebe.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije