Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Studeni za Vodenjake neće biti naročito pozitivno razdoblje, a za to će biti zaslužna negativna energija koja će imati snažan utjecaj. Srećom, Sunce će promijeniti utjecaj. Obično je odgovorno za protjerivanje Vodenjaka, ali će sada postati njegov vjerni saveznik. To će Vodenjacima pomoći u nizu problematičnih situacija. Saturn, planet vladar ovog znaka, će ostati neutralan, a Merkur će zadržati svoj tradicionalan položaj.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području poslovanja i financija se nećete susretati sa značajnijim poteškoćama. Zbog utjecaja Merkura možete biti sigurni da ćete imati sve što vam je potrebno kako biste završili započete projekte. Nadređeni će to bez sumnje primijetiti, ali ne računajte na značajnije bonuse jer će njihov općeniti stav i raspoloženje biti izuzetno negativni. U isto vrijeme, zvijezde savjetuju da se trenutno fokusirate na obavljanje tekućih projekata. Sada je najbolje uzeti pauzu i prikupiti informacije. Na taj način ćete izbjeći niz problema u budućnosti. Štedite resurse i energiju kako biste mogli djelovati kasnije.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se privatnog života tiče, Vodenjaci će biti manje uspješni. Merkur neće biti uz vas. To znači da ćete se sa svim problemima morati nositi sami, što će biti izuzetno teško zbog manjka razine energije. U odnosu s partnerom težite stabilnosti. Nemojte trošiti previše energije niti vremena na besmislene rasprave. Ne morate previše vremena provoditi s članovima obitelji, ali definitivno ih nemojte ni isključivati iz vlastitog života jer vam mogu pomoći u teškim situacijama. Budite obzirni prema drugima, ali nikako nemojte ovisiti o njima. Nemojte dopustiti da se vaš svijet vrti oko jedne osobe i uvijek sebi trebate biti na prvom mjestu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije