Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanac

Predstavnici ovog znaka će se tijekom studenog suočiti s visokom razinom negativne energije. Zapravo, svi znakovi Zodijaka će se s tim suočavati. Srećom, Merkur će moći blokirati negativan utjecaj Jupitera i Blizancima u život vratiti određenu stabilnost. Nažalost, Venera će u potpunosti dominirati na području emocija i trenutno joj se ništa neće moći suprotstaviti. Ipak, utjecaj Merkura će biti dovoljno jak da Blizance održi relativno stabilnima.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Područje financija neće biti u tolikoj mjeri negativno. Kada sve uzmete u obzir, moglo bi se zaključiti da niti jedno područje života neće biti uspješno, ali ćete bez sumnje postizati uspjehe na poslu. Ipak, sve važnije odluke odgodite. Sve probleme počnite rješavati tek nakon prvih 10 dana studenoga. Tada će utjecaj Mjeseca i Crnog Mjeseca biti minimalan, a i Pluton će imati puno manji utjecaj na vaš život. Sada se želite fokusirati na male probleme koje možete riješiti bez većih poteškoća. Ako vodite vlastito poslovanje, pažnju obratite na tehnički aspekt poslovanja. Ako radite za nekog drugog, zvijezde vam savjetuju da se bolje organizirate. To će vam dobro doći kasnije kada nećete imati vremena za organizaciju, već za akciju. Nastavite razvijati svoje vještina jer će vam omogućiti napredak.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, Blizancima se savjetuje da se malo povuku. Sada nije vrijeme za donošenje važnih odluka, naročito ne pod pritiskom. To je najgore što možete napraviti. Najbolje je udaljiti se od negativnosti. Svoje probleme ne smijete ignorirati, ali nemojte raditi prevelike korake naprijed jer ćete tek tada stvoriti još više problema. Možete se držati dalje od neželjenih situacija, ali ni to nećete moći dugo raditi. Razmislite o tome što vas je dovelo do tih neželjenih situacija. Sve sa čime se trenutno nosite je zapravo posljedica vaših odluka. Možda je sada vrijeme da se pripremite za uvođenje drastičnih životnih promjena. Zvijezde savjetuju da ih još uvijek ne uvodite, ali možete početi s pripremom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije