Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

Predstavnici ovo znaka će se tijekom studenoga suočiti s nizom situacija koje neće imati pozitivan ishod. Ovakav trend događaja će biti kratkog vijeka, ali za Jarca to neće značiti puno. Ljudi rođeni u znaku Jarca neće imati moćnog saveznika, naročito jer će djelovanje Marsa biti puno slabije zbog cjelokupnog negativnog ozračja. Slična situacija će se dogoditi i sa Saturnom koji je inače planet vladar Jarca. Mjesec, odgovoran za protjerivanje ovog znaka, će biti jači nego ikada, a njegov negativan utjecaj će izazvati brojne probleme. Jupiter, odgovoran za pad znaka, neće biti tako jak, a njegov učinak će biti manje razoran i usmjeren prema poslovnom području života.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Područje poslovanja i financija tijekom studenoga neće biti naročito uspješno. Trebat ćete uložiti svu svoju energiju da biste održali trenutan položaj. Vaš cilj treba biti dovršavanje trenutnih projekata i nikako ih nemojte ostavljati za kasnije jer vrlo vjerojatno nećete imati vremena da ih odradite. Morate što prije pronaći logičan zaključak za svaki događaj i početi rješavati probleme na licu mjesta. Ako ste ovaj mjesec planirali potpisati neki važan ugovor ili dogovoriti partnersku suradnju, nemojte odustajati od svojih planova, ali dobro razmislite. Ne dopustite drugima da utječu na vaše odluke. Poslušajte ih i njihova mišljenja uzmite u obzir, ali djelujte prema vlastitim načelima.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Područje privatnog života neće biti puno drugačije od poslovnoga. Zvijezde ne preporučuju da se izgubite u hirovima druge polovice. Nemojte svaki hir niti svaku izjavu shvaćati ozbiljno, ali u svakom slučaj postupajte ispravno i prilagodite se okolnostima. U isto vrijeme, budite obzirni prema najboljim prijateljima i potrudite se pomoći im, koliko god vam trenutno bilo teško. Zapamtite da će vam, prije ili poslije, njihova pomoć također dobro doći. Trenutno imate problema s kojima se, srećom, ne morate nositi sami. Upravo zbog toga pomažite ljudima koji su vam najbliži. Slobodno vrijeme provodite tako da bolje upoznate sebe.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije