Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

Vage će tijekom studenoga proći kroz niz jedinstvenih testova, baš kao i mnogi drugi znakovi. Ovi testovi mogu biti kobni za jedan ili više aspekata u životu. Naravno, nećete moći predvidjeti razvoj događaja, naročito onih u kojima sudjeluju i druge osobe. U svakom slučaju, predstavnici ovog znaka mogu računati na jake saveznike među nebeskim tijelima. Prvi od njih je Venera, koja je ujedno i vladar ovog znaka. Utjecaj Venere će tijekom studenoga biti najintenzivniji na području poslovanja, a Vage će to bez sumnje osjetiti. S druge strane će Saturn biti puno slabiji od Venere, što znači da možete očekivati smanjenu razinu energije. Mars, odgovoran za protjerivanje ovog znaka, će biti preplavljen utjecajem Urana. U isto vrijeme će Sunce, odgovorno za pad ovog znaka, biti potpuno neutralno.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području poslovanja se ne morate bojati većih problema i poteškoća. Tijekom studenoga obratite pažnju na kolege i osobe s kojima morate surađivati. Budite oprezni. Venera će povećati vašu sposobnost suosjećanja pa ćete doslovno moći osjetiti ljude koji vas okružuju. Nemojte se nadati novim prilikama i nemojte raditi na njihovom stvaranju jer sada nije vrijeme za to. Morat ćete djelovati intuitivno, ali ćete pri tome morati i kalkulirati. Ako ne vodite vlastito poslovanje, zvijezde vam preporučuju da usporite i fokusirate se na obavljanje trenutnih zadataka. Sada zaboravite na vlastite ambicije. Što se tiče planova koje ste prethodno utvrdili, radite na njihovim ostvarenjima, ali se pripremite na to da vas rezultati mogu razočarati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, primijetit ćete da je studeni odlično razdoblje za eksperimentiranje. Pojavit će se niz novih prilika i opcija, ali nemojte griješiti i budite mudri. Niti jedna od tih opcija i prilika vas neće dugoročno usrećiti i većina njih će biti kratkotrajna. Ovaj dio života možete protumačiti kako god želite. Studeni će biti dinamično i pozitivno razdoblje. Uživat ćete u velikom broju romantičnih trenutaka. Zvijezde ne mogu sa sigurnošću predvidjeti što ćete točno na kraju ostvariti. Jedna stvar je sigurna, a to je da nećete doživjeti naročito pozitivne rezultate koji će zadovoljiti vaše potrebe. Kroz ovo razdoblje ćete najlakše proći ako ćete sve shvatiti kao igru. Naći ćete se u nizu novih situacija, naučiti puno toga, ponešto i izgubiti, a iz svega izaći iskusniji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije