Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

Studeni će za Lavove biti jedan jako zanimljiv, ali relativno tih mjesec. Možda će u određenoj mjeri i biti dinamičan, ali nikako pozitivan. Što se tiče pomoći od strane planeta, možete ju očekivati jedino od Sunca. Sunce je vaš vladar i s njime imate poseban odnos. Ovo vam bez sumnje ide u korist jer nećete imati problema s razinom energije. Za razliku od ostalih znakova, Lavovi mogu računati na moćnu zaštitu koja će im dobro doći zbog od negativne energije kojom su okruženi. S druge strane, utjecaj Urana koji je inače zaslužan za protjerivanje Lavova će biti intenzivan i on će, zajedno s Merkurom i Plutonom, biti glavni neprijatelj tijekom ovog razdoblja. Sve će biti još kompliciranije zbog toga što je Pluton inače odgovoran za uspon ovog znaka.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu će Lavovi imati puno obaveza. Iako će vam Sunce omogućiti aktiviranje i mobilizaciju sve svoje snage, to vam neće biti sasvim dovoljno kao biste sve probleme riješili bez poteškoća. To ne znači da ćete doživjeti poraz, ali definitivno ćete se morati potruditi. Većinu zadataka i projekata ćete sigurno uspjeti odraditi bez velikih poteškoća. Pripremite se na to da ćete morati razmišljati izvan okvira. Najuspješniji će biti Lavovi čiji se posao odnosi isključivo na fizički rad. Stolari, vozači, liječnici i slična zanimanja će dobiti posebne pogodnosti koje će neutralizirati negativan utjecaj Plutona i Merkura. Ostali će se susretati s većim poteškoćama, naročito menadžeri i voditelji odjela.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Privatan život će za Lavove biti specifičan i nedvosmislen. Situacija će vam sada postati više manje jasna i moći ćete se pripremiti za ono što tek dolazi. Posebnu pozornost obratite na članove obitelji jer bi vam oni mogli početi nesvjesno stvarati probleme. Iako će se sve odvijati po planu, trebate biti oprezni. Svaki problem, s kojim se susretnete, morate rješavati odmah. Budite oprezni u odnosu s partnerom jer se tijekom ovog razdoblja stabilnost može vrlo lako narušiti. Nemojte dopustiti da se to dogodi jer ćete kasnije to vrlo teško ispraviti. Stoga, ulažite svoju energiju u rješavanje problema čim se pojave. Nema potrebe za strahom, ali definitivno ima potrebe oprezom. Nemojte gubiti vjeru u sebe i ostanite mudri.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije