Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevice

Predstavnici ovog znaka će se tijekom studenog suočiti s neobičnim situacijama. Činit će vam se kao da se ništa ne odvija po planu. Ovako neobična situacija će biti posljedica djelovanja Sunca koje neće biti naročito pozitivno. No, dobra vijest je da niti jedan nebesko tijelo neće imati direktan negativan utjecaj. To znači da će sve što se odvija biti više manje u vašim rukama. Merkur će biti dovoljno jak da pobijedi negativne međuzvjezdane kombinacije. U isto vrijeme će vas i Neptun, odgovoran za protjerivanje ovog znaka, štititi od negativnih utjecaja i pružiti jedan neutralan položaj. Venera će zadržati svoj trenutni položaj i neće vam moći pružiti podršku. Možete očekivati manje svađe na području privatnog života.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Područje poslovanja će biti stabilno, ali neće biti značajnijih poslovnih prilika. Ako želite povećati svoj profit, nemojte imati velika očekivanja niti poduzimati drastične mjere. Fokusirajte se na trenutne projekte i sigurno ćete uspjeti. Trenutno nemate što za izgubiti, ali svu svoju pažnju posvetite obavljanju obaveza. Sada će biti vrlo važno donijeti ispravne odluke. Oko vas su protivnici koji će u vašoj blizini ostati čitavi mjesec. Samo čekaju jedan krivi korak da bi vas mogli napasti. Nemojte im dati priliku! Ostanite prizemljeni i ne dopustite da vas išta omete. Vrlo je važno da budete spremni za djelovanje u svakoj situaciji.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, tijekom studenoga ćete se susresti s više negativnih nego pozitivnih situacija. Zapravo, područje ljubavi će biti daleko negativnije od poslovnog dijela života. Tijekom studenoga možete očekivati nesuglasice u odnosu s partnerom. Obratite pažnju na to da ne radite nikakve greške. Morate biti svjesni što govorite i radite. Morate biti svjesni svega u čemu griješite. Jedino tako ćete se moći prilagoditi situaciji. S partnerom ćete u svakom konfliktu uspjeti pronaći pozitivno rješenje. Iskoristite svoje diplomatske vještine i karizmu. Budite uporni, nemojte odustajati i potrudite se smanjiti razinu napetosti koja je prisutna u odnosu s partnerom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije