Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Škorpioni tijekom studenoga mogu očekivati niz pozitivnih situacija. Bit ćete jedan od rijetkih znakova na koje će Sunce imati pozitivan utjecaj. Unatoč cjelokupnoj negativnoj situaciji, Škorpioni će imati priliku ostvariti svoje najambicioznije ciljeve. Na prvom mjestu je potrebno istaknuti položaj Marsa koji je tradicionalno planet vladar. On će tijekom listopada igrati ulogu nebeskog vođe i ovakav moćan saveznik će definitivno biti koristan. Saturn neće biti jak kao Mars, ali će zadržati svoj klasični položaj i pružit će onoliko energije koliko je potrebno. Venera, odgovorna za protjerivanje Škorpiona, neće mijenjati svoj položaj i njezin utjecaj ćete osjetiti na području emocija. Mjesec, odgovoran za pad Škorpiona, će tijekom studenoga biti glavni neprijatelj i predstavnici ovog znaka neće biti u stanju predvidjeti gdje i kako će djelovati.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Područje financija i poduzetništva će definitivno biti uspješno. Iako ćete se morati dosta truditi i uložiti veliku razinu fizičke, emocionalne i psihološke energije, rezultati će biti zadovoljavajući. Trebate mobilizirati svu svoju snagu i dobiti potpuno kontrolu nad svim radnim procesima. Za vrijeme Mladog Mjeseca, 19. studenog, se pripremite na sve moguće situacije, pozitivne i negativne. To nepredvidljivo razdoblje možete očekivati i tijekom zadnjih deset dana u mjesecu. Što god radili, nemojte donositi odluke u koje niste sigurni. Protivnici će vas sada vrlo lako zavarati. Nemojte odbijati pomoć koja vam se pruža, ali budite oprezni. Nemojte birati saveznike, ali nikako ne budite naivni. Budite smireni i nemojte postati oholi, bez obzira na ostvarene ciljeve.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Privatni život će biti manje pozitivan od poslovnog. No, definitivno ne smijete mirno sjediti. Pripremite se na jedno aktivno razdoblje koje će biti bogato svim vrstama iznenađenja. Nažalost, neće sva biti pozitivna. Obratite pozornost na svoje prijatelje. Nekima od njih će trebati pomoć. Sada je idealno vrijeme za razmišljanje o vašem odnosu s drugim ljudima i eliminiranje osoba koje vam više ne odgovaraju. Postoji velika vjerojatnost da ćete se u neke osobe razočarati, a među njima će biti i oni u koje nikada niste ni posumnjali. Nemojte očajavati jer iskustvo je vrijedno, makar bilo i negativno. Osoba koja je izdala vaše povjerenje će na kraju radi toga ispaštati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije