Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Za Bikove će studeni biti jedno vrlo negativno razdoblje. Možete očekivati niz problema, frustracija i neželjenih ishoda. No, bez obzira na sve, ni u jednom trenutku se ne smijete predati. Iako će ovo razdoblje biti teško, možda najteže do sada, to i dalje nije najgora stvar koja vam se može dogoditi. Mjesec će sada biti glavni antagonist svim znakovima Zodijaka. Istovremeno će i Pluton pojačati svoj utjecaj, baš kao i Saturn. Sve to daje predispoziciju za niz problema i poteškoća. Morate prihvatiti činjenicu da trenutno niti jedno nebesko tijelo nije na vašoj strani. Ovo je jedna iznimna situacija, ali vas ne smije obeshrabriti. Na nju gledajte kao na izazov i iskustvo koje će vam sigurno dobro doći u budućnosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području poslovanja i poduzetništva ćete u prvih 10 dana shvatiti da stojite na raskrižju i da trebate odlučiti kuda krenuti. Neke od opcija su definitivno pozitivne. Što god da odlučite, nemojte sada potpisivati nikakve dokumente. Svi ugovori i službeni događaji trebaju biti odgođeni za sljedeći mjesec. Dobro poslušajte ono što vam govore vaši kolege, partneri, suradnici i mentori, ali svaku odluku donesite samostalno. Čak i ako se netko od njih razočara, barem ćete biti mirni i spasit ćete se od potencijalno negativnih ishoda. Iako sve ovisi isključivo o vama, nemojte žuriti s donošenjem odluka. Uzmite si onoliko vremena koliko vam je potrebno i ne dopustite drugima da vas požuruju. Srećom, imat ćete sasvim dovoljno vremena za donošenje odluka. Ako poželite odmah djelovati, nemojte se suzdržavati. Ako želite razmisliti i donijeti odluku u koju ćete biti sigurni, to radite bez obzira na ono što će vam okolina reći.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Područje privatnog života će također biti komplicirano. Budite spremni na to da će se partner početi ponašati čudno nakon prvih 10 dana studenoga. Možda će imati razloge za takvo ponašanje, a možda neće. Sada je jedino važno da ste u stanju nositi se sa svojim problemima i rješavati ih. Ako dođe do prekida odnosa, nemojte previše očajavati. Za prekide je uvijek bolje da se dogode što prije. Ako vi i partner već dulje vrijeme vodite borbu oko nekih problema, možete očekivati da će ti problemi tijekom studenoga biti još intenzivniji. Svakim danom će razina stresa biti sve viša. Nećete se moći osloniti ni na najbolje prijatelje jer će vam i oni unositi dramu i probleme u život. Zapamtite da iz svake situacije uvijek postoji izlaz, ali morate biti u stanju svaku situaciju sagledati objektivno da biste prepoznali kako se trebate postaviti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije