Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Predstavnici ovog znaka će primati jaku podršku od svojih tradicionalnih zaštitnika. Utjecaj Sunca, planeta odgovornog za uspon ovog znaka, će biti vrlo jak pa će Ovnovi kroz svaku tešku situaciju nastaviti koračati uzdignute glave. Što se tiče razine energije, s time nećete imati većih problema. U isto vrijeme će Venera, zaslužna za protjerivanje ovog znaka, ojačati svoj utjecaj zahvaljujući Crnom Mjesecu. Vrlo je teško računati na bilo kakav pozitivan ishod situacije. Merkur će neutralizirati utjecaj Saturna na područje financija. Mars, planet vladar ovog znaka, će zadržati svoj trenutni položaj ali će izgubiti svu svoju snagu jer će se boriti protiv negativnog utjecaja Plutona.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području posla Ovnovi će se susretati s nizom problema i poteškoća. U tolikoj mjeri da će se i oni najstabilniji Ovnovi lako omesti i neće biti sigurni što točno trebaju napraviti. Bez obzira na podršku Sunca, trebate se pripremiti na sve jer će se problemi početi javljati već na samom početku mjeseca. Posebnu pažnju obratite na tehnički aspekt poslovanja jer je upravo to ono što će vam zadavati najviše brige. Probleme nećete biti u stanju predvidjeti pa baš zbog toga uvijek trebate biti spremni. Što god da se događa, nemojte odustajati od svojih ciljeva i nemojte se predati. Iako će vam se činiti kao da se borite uzalud, to neće biti tako. Najteže će biti onim Ovnovima koji ne vode vlastito poslovanje jer će nadređeni početi stvarati jednu negativnu atmosferu u kojoj se neće najbolje snalaziti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, ni on neće biti naročito pozitivan. Ako ste ovaj mjesec planirali neko putovanje ili važan događaj, pokušajte to odgoditi. S druge strane, sada možete riskirati i vidjeti kako se snalazite u teškim situacijama. Možete to shvatiti kao svojevrsni test osobnosti i karaktera. Sada je pravo vrijeme da upoznate neke druge dijelove svoje osobnosti. Sada ćete shvatiti kako funkcionirate u težim situacijama i koliko ste zapravo snalažljivi. Ako malo bolje razmislite, ovo vam je savršena prilika da naučite kako se snalaziti u teškim situacijama. U svakom trenutku trebate biti sposobni krenuti dalje i ne žaliti ni za čime. Nemojte predugo čekati i sažalijevati se. Što prije počnete djelovati, to će vam biti lakše i bolje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije