Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Za Ribe će studeni biti više manje pozitivno razdoblje. Unatoč destruktivnoj astralnoj pozadini, predstavnici ovog znaka mogu računati na uspjeh u bilo kojem životnom području. Naravno, to ne znači da se možete opustiti, ali možete očekivati da se nećete susretati sa značajnijim poteškoćama ili preprekama. Venera će zadržati svoj tradicionalan položaj. Njezin utjecaj neće biti naročito jak, ali će biti sasvim dovoljan da Ribe usmjeri na pravi put. Jupiter neće imati naročito intenzivan utjecaj na živote Riba, ali će biti uglavnom pozitivan. Merkur, planet odgovoran za protjerivanje Riba, neće imati gotovo nikakav utjecaj.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području poduzetništva i financija se nećete susresti sa značajnijim profitom. Međutim, suočit će se s nizom negativnih situacija koje mogu imati i negativan ishod. To znači da se prema cilju trebate kretati polako, staloženo i pouzdano. Nemojte brzati ni donositi nagle i nepromišljene odluke. Budite mudri i dosljedni. Najbolje što sada možete napraviti je organizirati svoj posao kako biste bili produktivniji u budućnosti. Ako je potrebno, usporite kako biste mogli sagledati problem. U odnosu s kolegama budite strpljivi. Nemojte dopustiti da utječu na vaše samopouzdanje. Ribe, koje vode vlastito poslovanje, mogu proširiti svoje interese i malo eksperimentirati, ali samo ako za to imaju sigurnu osnovu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, tijekom studenoga ćete uživati u mirnim, nježnim i kreativnim trenucima. Nemojte sudjelovati u agresivnim ispadima vama bliskih osoba. Najbolje što možete napraviti je da se povučete i ponudite rješenje na diplomatski način. Nemojte koristiti grube riječi ni podizati ton glasa. To će vam donijeti samo probleme. U odnosu s partnerom će sve biti kako treba. Vaša stabilna i uravnotežena veza će u nekoliko trenutaka biti iskušana sitnim razmiricama, ali ćete to riješiti gotovo bez ikakvih problema. Uživajte u životu i naučite kako se opustiti i udaljiti od užurbane svakodnevice.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije