Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Za Bikove će 2016. godina biti stabilna i ispunjena različitim avanturama. Bit će prisutni neki negativni trenuci, ali će ih pozitivni gotovo u potpunosti zasjeniti. Prije svega treba napomenuti utjecaj Mjeseca koji je tradicionalno odgovoran za procvat Bikova. Drugim riječima, Mjesec će se pobrinuti da Bikovi tijekom 2016. godine dobiju sve ono što su željeli. Teško je reći koliko je jak utjecaj Mjeseca, ali nema sumnje u to da će Bikovi trenutno od njega primati svu potrebnu podršku. Ovo je dodatna pomoć, ali Bikovi se ne smiju oslanjati samo na nju, već na svoju snagu, volju i odlučnost. Bikovi će se i dalje truditi i raditi sve što je u njihovoj moći. Mjesec će utjecati na okolnosti u kojima ćete se nalaziti, naučit će vas kako kontrolirati emocije i usmjeriti energiju prema postizanju uspjeha.

Od samog početka godine pa sve do svibnja će Mjesec imati neizravan utjecaj na Bikove. Osim toga, životne okolnosti tijekom zime i proljeća će imati poseban utjecaj na Bikove. Utjecaj Plutona će biti jak, a njegova energija je destruktivna i tamna. Nije teško pretpostaviti da to ne sluti na vrlo pozitivne trenutke u životu. Morat ćete mobilizirati sve resurse kako ne biste podlegli provokacijama, čak i ako one dolaze od strane onih koji su vam bliski i s kojima ste povezani. Zapravo, čak i prijatelji u koje imate povjerenja vam mogu početi davati neprimjerene komentare. Nemojte na njih reagirati niti ih shvaćati previše ozbiljno. Sve trebate održavati što jednostavnijim. Ako problem postoji, potrudite se riješiti ga. Ako nešto osjećate, onda te osjećaje pokažite. Ako želite oprost, onda ga tražite. Važno je da uvijek radite ono što želite i mislite da treba, dok god to negativno ne utječe na ljude iz vaše okoline.

Od kraja svibnja pa do kraja lipnja ćete u najvećoj mjeri osjećati pozitivan utjecaj Mjeseca. Ta energija će biti konstantna i uistinu intenzivna. To znači da ćete tijekom tog razdoblja riješiti niz problema koji vas muče već dulje vrijeme, pogotovo ako su povezani s ljubavlju. Bikovi inače vole komplicirati sve što mogu, a istovremeno su vrlo emocionalni. Nemojte se bojati situacija koje će od vas zahtijevati brzo djelovanje i donošenje odluke. Vrlo je važno da ostanete svjesni negativnih događaja iz prošlosti kako ne biste ponovili greške koje ste tada napravili. Sve će biti u redu, ali morate naučiti kontrolirati svoje osjećaje. To ne znači da ih trebate držati u sebi, već da svaku intenzivnu emociju morate biti u stanju gledati s realnog i objektivnog stajališta.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Razdoblje od druge polovice 2016. godine pa sve do početka jeseni će obilježiti radikalan prijelaz s jednog svjetonazora na drugi. To se neće dogoditi svim Bikovima, već samo onima koji u prethodnom razdoblju nisu uspostavili unutarnji mir. Za ovo možemo okriviti Karmu. Upravo zbog toga je važno da se ponašate kako treba jer će vam poslije biti lakše. Budite dobri prema sebi i drugima. Ostanite svoji i ne mijenjajte se, ali se po potrebi prilagođavajte. Kasno ljeto i rana jesen će biti obilježeni razmišljanjem o samome sebi. Počet ćete shvaćati ono što vam prije nije bilo jasno i ono što ste uporno odbijali shvatiti. Utjecaj Venere će biti sve intenzivniji, iako će Mjesec i dalje ostati nevjerojatno snažan.

Kasna jesen i zima neće donijeti značajnije promjene u životu Bikova osim na području poslovanja. Zadnji mjesec ove godine će ostati stabilan. Sada ste potpuno svjesni svega što se tijekom ove godine dogodilo i počinjete shvaćati zašto se sve odvilo na određene načine. To što godina završava ne znači da je završilo i ovo razdoblje. Trebate znati da godina Majmuna traje sve do 27. siječnja 2017. godine. Kako za sada stvari stoje, prosinac će obilježiti radikalne promjene. Možda ćete promijeniti radno mjesto ili će vaša svijest dosegnuti jednu potpuno novu razinu. Nemojte se bojati promjena, trebate težiti prema njima i za njih napraviti prostora u životu. Nemojte ostajati u odnosima ako smatrate da to nije potrebno ili ako vam je taj odnos počeo narušavati kvalitetu života. Kraj 2016. godine će vam dati priliku da određene situacije promatrate s drugačije perspektive. To je nešto što nema cijenu i što se postiže iskustvom i mudrošću.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije