Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

2016. godina će za Djevice biti iznimno pozitivna, ne previše dinamična, ali intenzivna. Bit ćete produktivni i u stanju ostvariti željene ciljeve, ali samo ako uspijete smiriti negativne misli koje će vas mučiti. Nemojte propuštati prilike da svijet učinite boljim mjestom. Bit ćete u situacijama u kojima će se od vas zahtijevati brzo i učinkovito djelovanje pa se na to pripremite. Nećete imati puno vremena za razmišljanje i analiziranje, morat ćete djelovati odmah.

Od siječnja do sredine travnja ćete se morati dosta namučiti kako biste postigli sve ono što želite. Ovo se još više odnosi na Djevice koje su krajem prošle godine uvele radikalne promjene u svoj život. Na poslovnom planu ćete se povremeno susretati s problemima, za što će biti zaslužan negativan utjecaj Merkura. Po prvi put ćete početi uživati u svom životu. Djevice koje vode vlastito poslovanje će se konačno moći malo opustiti jer se neće susretati sa značajnijim problemima. Tijekom proljeća ćete osjetiti izniman porast produktivnosti i energije, a pozitivna energija će biti prisutna svuda oko vas. Isticat ćete se unutar radnog tima i unosit ćete veliku količinu pozitivne energije. Zaista volite svoj posao i znate adekvatno pristupiti svakom problemu. U isto vrijeme ćete morati posebnu pažnju posvetiti privatnom, odnosno ljubavnom životu. Partneru počnite pridavati više pažnje, ljubavi i topline.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Završetkom travnja počinje nova sezona. Situacija u vašem životu će se dramatično promijeniti. Nemojte dopustiti da vas to iznenadi i nemojte se previše brinuti jer će se sve odvijati kako treba. Nemojte dopustiti da vas ponašanje partnera uzrujava. Dogodit će se jedna od dviju stvari: vaš odnos će se okončati na jedan logičan način ili ćete napraviti idući korak. Što god da bude, tome ćete se prilagoditi bez većih poteškoća i sve će se odviti onako kako je za vas najbolje. Možda ćete konačno skupiti hrabrost i odustati od odnosa koji nema smisla. Ako ste slobodni, sada je odlično vrijeme za upoznavanje osobe s kojom ćete poželjeti nešto više. Obratite pažnju na svoje osjećaje i misli, nemojte slušati što vam većina govori jer ste sami sebi najvažniji i jedini ste koji možete donijeti odluku koja će za vas biti najbolja.

Iduća faza će možda biti jedna od najtiših i najmirnijih, ali istovremeno i pozitivna. Svi ključni trenuci iz prethodnih životnih faza će vam sada postati jasni. Sve što vam nije bilo jasno ćete u ovoj fazi shvatiti. Sve će sjesti na svoje mjesto, a vi ćete uživati u jednoj novoj razini stabilnosti i smirenosti. Početkom zime ćete biti na odličnom položaju koji vam je potreban za rast financijske dobrobiti i produktivnosti. Što se tiče privatnog života, vjerojatno nećete upoznavati puno novih ljudi, poboljšati komunikaciju s bližnjima ili ostvariti željene rezultate. Imajte na umu da ništa neće moći narušiti vaš mir ako problemima pristupite na odgovarajući način. Nemojte igrati igrice jer će vam se sve vratiti. Svaka odluka koju donesete tijekom ovog razdoblja će imati dugoročne posljedice. Utjecaj Merkura će postupno slabiti, a utjecaj Venere jačati.

Nemojte se brinuti ako se nešto ne bude odvijalo kako želite. Ništa nije vrijedno uzrujavanja. Na vama je da sve uravnotežite, nastavite biti inteligentni i pokažete dobru volju. Nemojte biti sebični. Zvijezde vam savjetuju da se posvetite sebi i duhovnom razvoju. Oslobodite se negativnosti koju držite u sebi i klonite se ljudi koji imaju negativan utjecaj na vaš život. Doći će vrijeme za uvođenje radikalnih promjena, ali trenutno još uvijek nije vrijeme za to.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije