Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ribe su te koje zatvaraju lanac znakova Zodijaka. Zvijezde za Ribe prognoziraju jednu od najuspješnijih godina ikada. Od prvog dana siječnja ćete primijetiti da se sve odvija u vašu korist. Jupiter će zauzeti poseban položaj i on će ići u korist Ribama. No, to ne znači da se smijete opustiti i potpuno pouzdati u povoljan položaj zvijezda.

U prvoj fazi 2016. godine, koja će trajati sve do sredine travnja, vaša snaga će biti u temeljitosti. Vaš trenutni glavni zadatak je da se usredotočite na sve svoje resurse i pravilno ih usmjerite, po mogućnosti prema jednom cilju. Nastavite razvijati vještine i djelujte na svim životnim područjima. Susrest ćete se s nizom prilika. Nećete moći baš svaku iskoristiti, stoga birajte pametno. Od travnja pa sve do kraja druge dekade u srpnju ćete biti u teško situaciji po pitanju energije. S jedne strane, utjecaj Jupitera neće oslabiti ali hoće utjecaj Merkura i Venere. Upravo zbog toga ćete u drugoj fazi 2016. godine morati ograničiti svoje želje. Ako uistinu želite ostvariti nešto, sada je najbolje da pripremate resurse i štedite energiju dok ne dođe vrijeme pogodno za djelovanje.

Počevši od lipnja 2016. pa sve do kraja prvog mjeseca jeseni, Ribe će morati raditi na svom duhovnom razvoju. Stvar je u tome što ćete se sada suočiti s različitim vrstama energije. Srećom, nećete imati poteškoća niti na jednom životnom polju i svugdje ćete moći nastaviti provoditi svoju uobičajenu rutinu. Dobro bi bilo kada biste tijekom ljeta otišli na duži godišnji odmor, na mjesto koje još uvijek niste posjetili i koje će vas opskrbiti životnom energijom. Ovo je naročito dobra ideja za Ribe koje ove godine planiraju vjenčanje ili neki veći životni korak.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Jesen i zima će biti nezaboravni, puni pozitivnih trenutaka, nježnosti i ljubavi. I dalje ćete nastaviti s potiskivanjem vlastitih talenata, što će vam definitivno otežati put naprijed i ostvarenje ciljeva. Korak po korak ćete nabolje mijenjati situaciju u kojoj se nalazite, iako je ona već sada potpuno zadovoljavajuća. Oko vas će biti puno ljubomore pa ćete trebati biti oprezni dok ćete poklanjati svoje povjerenje. Nastavite kroz život koračati polako jer će se sve odvijati onako kako treba. Nemojte se previše brinuti jer za to uistinu nema potrebe. Nastavite donositi odluke kao do sada i sve će biti kako treba. Zvijezde vam ne mogu dati više informacija od ovoga jer je sve dalje od ovoga vaša briga. Što se tiče ljubavnog života, nemojte nametati svoj način razmišljanja, čak i onda kada vjerujete da je ispravan. Odluke uvijek donosite zajedno s partnerom.

Sve u svemu, za većinu predstavnika ovog znaka će 2016. godina biti pozitivna. Neke greške ćete iznova raditi dok ne shvatite da uvijek daju pogrešan rezultat. Što se tiče nekih problema, morat ćete ponekad promijeniti kut gledanja kako biste došli do najboljeg rješenja. Nemojte se obeshrabriti ako vam se život ne čini savršenim. On zapravo je savršen samo trebate nastaviti ulagati trud da bi takav i ostao.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije