Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

2016. godina će biti nestabilna, ali zabavna. Ovu godinu možemo podijeliti u pet osnovnih faza. Prva faza će se odvijati od početka siječnja do kraja ožujka. Ona će biti prilično monotona. Neće biti negativna ni dinamična kao što ste možda planirali. Stoga nemojte razmišljati o velikim događajima. Ako ste kojim slučajem planirali odmor tijekom ovog razdoblja, bilo bi najbolje da otkažete sve planove i odgodite ih za kasnije. Osim toga, važno je napomenuti da ćete početkom godine morati suzdržavati svoj žar jer biste mogli osjetiti neke poteškoće na području ljubavi. Budite pažljivi i mudro birajte svoje riječi.

Druga faza započinje tijekom treće dekade u ožujku, a traje do prvog dana lipnja. Ovo razdoblje će biti jako pozitivno i dinamično, potpuno drugačije od prethodnog. Sada je vrijeme da do detalja razradite što više ideja i počnete planirati. Mars će sada biti na vašoj strani i njegova energija će vam biti od velike pomoći. Na području poslovanja možete očekivati odlične bonuse. Ako niste zadovoljni trenutnim položajem i smatrate da zaslužujete više, sada je pravo vrijeme da se za to počnete boriti. Morat ćete uložiti vrijeme i truda, ali zapamtite da ništa nije nemoguće. Budite oprezni, iskreni i uporni. Mars će vam pomoći da porazite svoje protivnike, a u borbi s njima je najvažnije da ostanete pristojni i smireni.

Treća faza, koja će započeti dolaskom ljeta i završiti u prvoj dekadi rujna, će biti poprilično mirna, tiha i skladna. Sada nemojte očekivati nikakve događaje epskih razmjera niti prekretnice. Sve će se odvijati kako treba i svojim tokom. Tu ne možete ništa. U ovom periodu trebate što manje djelovati na svim životnim poljima. Opustite se i pustite da se sve odvija svojim tokom. Sada neće imati smisla ulagati bilo kakva sredstva pa nemojte ni pokušavati. Sada je pravo vrijeme da razmislite o svojem zdravlju. Za početak bi bilo dobro da krenete u teretanu ili barem počnete trčati jer ćete na taj način povećati razinu energije i vratiti živost u svoj život.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Četvrta faza će započeti u drugoj dekadi rujna i trajat će nešto više od mjesec dana. Na vrhuncu pada energije, kada većina ljudi prolazi kroz depresiju i niz drugih negativnih emocija, vi ćete se naći u vrtlogu svih zbivanja. Ova faza će se u velikoj mjeri odražavati na druge aspekte života, naročito na obitelj. Svojim najmilijima posvetite više pažnje, uključujući i svoje najbolje prijatelje. Nekima od njih je sada potrebna pomoć. Nemojte biti lijeni i pomognite im. Samo ni u kojem slučaju nemojte miješati iskrenu želju da pomognete s time da zaradite dobru karmu. Sudbina se ne može prevariti.

Završetak godine će za predstavnike ovog znaka biti prilično zabavan. Sada je najbolje vrijeme za planiranje odmora, vjenčanja ili nekih drugih proslava. Konačno ćete se osloboditi svih problema. Budite spremni na to da se neće baš svi vaši planovi ostvariti. To zapravo ni neće biti potrebno jer ćete svejedno uživati u životu. Sve će se odvijati na najbolji mogući način. Sve će biti veselije i sjajnije nego prije. Tijekom prosinca ćete shvatiti koja su vaša temeljna načela i konačno ćete početi živjeti vodeći se njima. Većina predstavnika ovog znaka će doživjeti moćan ideološki i duhovni preokret, mogućnosti i prilike o kojima ste mogli samo sanjati. Nemojte se bojati neuspjeha. Njih će bez sumnje biti, ali to nije ništa što ne možete podnijeti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije