Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Tijekom 2016. godine će svi predstavnici ovog znaka uživati u podršci Jupitera. No, Jupiter će istovremeno svoju energiju usmjeravati i prema Lavovima, a Strijelci će to osjetiti. Jupiter će trenutno biti jedini planet koji će vam ostati vjeran. Drugi planeti će biti neutralni ili agresivni, kao na primjer Venera. S jedne ste strane vrlo neodlučni, a s druge strane se oslanjate na nekoga. Taj odnos će vam omogućiti dovršavanje važnih projekata. Osjetit ćete priljev visoke razine energije i to će vam omogućiti provođenje planova. Naći ćete se u nejasnim i kompliciranim situacijama koje će zahtijevati oprez i temeljitu analizu. Uspješnost bilo kojeg poslovanja ovisi o tome koliko se duboko i brzo možete prilagoditi situaciji i riješiti sve probleme koji ometaju vaš razvoj.

Od siječnja pa sve lipnja ćete imati volju i želju koristiti sve prilike s kojima ćete se susresti, a bit će ih nekoliko. Shvatit ćete da su rezultati uvijek puno bolji ako ostajete smireni i staloženi. Jupiter će vam pomoći u kritičnim situacijama, a bit će ih nekoliko. Ako još uvijek tražite svoje mjesto ispod sunca, sada je pravo vrijeme da ga pronađete. Ako vodite vlastito poslovanje, nemojte ni pomišljati na to da odustanete ili napravite korak unazad. Iako smatrate da vaši neprijatelji nemaju tako grozne namjere, dobro razmislite o tome što bi bili u stanju napraviti da prestanete držati situaciju pod kontrolom. Nemojte odustajati i nastavite tempom kojim ste započeli. Čak i ako u jednom trenutku izgubite, nemojte previše očajavati, brzo se ustanite i oporavite što prije. Što se tiče privatnog života, on će biti još zanimljiviji. Vaša bolja polovica će biti pod negativnim utjecajem, a vama će biti teško predvidjeti je li u pitanju zavidan prijatelj ili negativna životna situacija. To zapravo ni nije važno. Ono što je sada najvažnije jest da se posvetite rješavanju problema i potražite pomoć bliskih osoba. To mogu biti prijatelji ili članovi obitelji. Nemojte nikada odbijati pomoć, naročito ako je ona iskrena.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Od sredine lipnja pa sve do sredine listopada, Venera će vladati predstavnicima ovog znaka. Iz vladavine Venere neće proizaći ništa dobro. Srećom, kako biste spriječili potpuni slom, zapravo ni nećete trebati puno raditi. Ako ste u prilici, svakako tijekom ljeta pođite na odmor i to potpuno sami. Jeste li zabrinuti zbog toga? Ako jeste zapitajte se zašto. Bojite li se ljetnih afera? Bojite li se svojih djela ili partnerovih? Ovakva pitanja su pokazatelj sumnji na kojima trebate poraditi. Morate odgonetnuti jesu li one posljedica nesigurnosti ili opravdanih razloga za nepovjerenje.

Ako sumnje ostanu prisutne i nakon nekoliko ozbiljnih razgovora, možda je to znak da niste u odnosu koji vama odgovara. No, nemojte u to područje trenutno ulagati puno truda i energije, već se fokusirajte na posao. Razmislite o onome što ste željeli postići na samom početku karijere. Razmislite o tome kako su se vaši ciljevi mijenjali posljednjih nekoliko godina i vrlo brzo ćete shvatiti i zašto su se mijenjali. U 2016. godini vas Jupiter neće opskrbljivati životnom energijom, ali će vam dati dovoljno vremena da prikupite sve potrebne resurse.

Neki ljudi vjeruju da ljubav traje samo tri godine. Pred kraj 2016. godine ćete imati priliku to potvrditi ili negirati. Ako ste sami, ovo pitanje vas neće još neko vrijeme mučiti. Ako ste u vezi, pripremite se na to da će jesen i zima donijeti brojna iskušenja. Ipak, nemojte očajavati i pokušati silom promijeniti neke stvari. U ovo vrijeme je važno prepustiti se i dopustiti nekim stvarima da se odvijaju same po sebi. Krajem 2016. godine ćete dobiti odgovore na većinu pitanja i riješiti većinu problema. Nemojte se uznemiravati i zapamtite da je optimističan i filozofski pristup uvijek najbolji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije