Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

2016. godina ili godina Majmuna nikoga neće ostaviti ravnodušnim! 2016. godina će istovremeno biti zabavna, zastrašujuća i nadasve ugodna. Trebate obratiti pažnju na to kako svijet reagira na vaše poteze. Ako ste u žurbi, ali ste negdje zapeli na putu, možete to shvatiti kao znak da trebate iznova dobro razmisliti i donijeti drugačiju odluku. S druge strane, ako uvijek imate vremena i situacija se uvijek odvija u vašu korist, to znači da donosite odluke koje su za vas dobre i da trebate nastaviti putem koji ste odabrali.

Najbolje vrijeme za djelovanje vas čeka tijekom lipnja. Doći će do postupnog povećanja dinamike u svim aspektima života. Trebate inicirati i poduzimati velike korake. Godina Majmuna je godina istraživanja i eksperimentiranja. To je godina u kojoj morate uzeti sve što vam život pruža. Međutim, nema smisla da riskirate u situacijama u kojima ste primijetili da za time nema potrebe. Također, nema smisla poduzimati korake na kojima će vam drugi zamjerati. Ovo se naročito odnosi na one koji planiraju osnovati vlastito poduzeće.

Ljeto i početak jeseni neće biti naročito plodni, bez obzira na to što ste sve napravili onako kako treba. Temeljita priprema za sljedeće razdoblje će vam omogućiti ostvarenje željenih ciljeva i iskorištavanje svake situacije i prilike. Tijekom ovog razdoblja je važno zaboraviti na osjećaje i voditi se isključivo razumom. Sada ćete morati donijeti niz važnih odluka.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Od listopada ćete početi jačati svoj položaj. Nemojte previše razmišljati o tome jeste li u pravu ili u krivu. Sada nema potrebe za traženjem uzroka situaciji u kojima se nalazite. U završnom dijelu godine ćete morati ulagati dosta truda da biste ostvarili ono što želite. Vjerujte u svoje vještine i diplomatske sposobnosti jer će vam one omogućiti da daleko dogurate. Svaka situacija je jedinstvena, a vi ćete se bez sumnje moći prilagoditi svakoj, samo ako ćete to dovoljno jako željeti..

Vitashop

Najnovije

Najčitanije