Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

2016. godina će za predstavnike ovog znaka biti zanimljiva, dinamična i definitivno nezaboravna. Neki događaji će imati veliki utjecaj na vas, a oni će većim dijelom biti pozitivni. Najvažnije je da ne propuštate prilike jer je malo vjerojatno da će vam zvijezde dati drugu priliku. Pozitivna energija će neprestano podržavati sve predstavnike ovog znaka. Venera će imati jak utjecaj, ali ne u količini u kojoj ste naviknuli. Pozitivna energija planeta će većim dijelom biti usmjerena prema privatnom životu, dok će područje financija i poslovanja biti nešto manje pozitivno.

Od početka siječnja pa sve do druge polovice travnja nećete uživati u naročito uspješnim događajima na području poslovanja. Nećete biti pretjerano energični, ali ćete imati nekoliko značajnijih prilika. Nemojte precjenjivati svoj potencijal niti previše vjerovati osobama koje vam laskaju. Bez sumnje ćete znati što i kako trebate napraviti. Budite oprezni u ophođenju s kolegama jer neki od njih nemaju pozitivne namjere. Ostanite pozitivni i nasmiješeni jer na taj način svojim protivnicima pokazujete da nemaju nikakav utjecaj na vas.

Od druge polovice travnja pa sve do početka lipnja ćete osjećati kako je Sunce prestalo pružati visoku razinu energije. Srećom, utjecaj Venere će postajati sve intenzivniji, zbog čega ćete uživati u nizu pozitivnih trenutaka. Žene Vage će uživati u povećanoj pažnji suprotnog spola. Sada ćete se možda upustiti u sumnjiv odnos ili pak u više njih. Zvijezde vam poručuju da budete oprezni jer je sada povećan rizik od dobivanja nekih spolno prenosivih bolesti. Muškarci Vage će biti puno smireniji. Zapravo, muškarci svih znakova zodijaka će biti puno mirniji, u odnosu na žene. Nemojte izbjegavati uzbudljive i avanturističke trenutke, ali budite oprezni. Radite ono što mislite da je potrebno, obuzdajte svoju ljubomoru i prestanite se uspoređivati s drugima. Ne dopustite da vam trenutne impulzivne reakcije određuju život. Prepustite se uzbudljivim trenucima s partnerom i uživajte. Ti trenuci su vam sada potrebni i dosta dugo ćete ih pamtiti.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Od sredine ljeta pa sve do početka jeseni ćete uživati u jednom uravnoteženom i stabilnom životnom razdoblju. Utjecaj Venere će postajati slabiji pa ćete sukladno tome osjećati i pad energije. No, trebate zapamtiti da svaka medalja ima dvije strane. Kao prvo, morate se naviknuti na nižu razinu energije. Ona neće biti kritično niska, ali dovoljno niska da to primijetite. Vaša sposobnost uspješnog odrađivanja poslovnih zadataka će ostati netaknuta, ali će motivacija za duhovnim napretkom dramatično pasti. Počnite čitati, pogotovo prije spavanja. Na taj način ćete se pripremiti na melankoličnu zimu i zaštititi svoje emocionalno zdravlje. Ako se ne počnete sada pripremati, kasnije ćete trpjeti neželjene posljedice jer nećete biti u stanju vratiti željenu razinu energije koja je ionako relativno niska. Zvijezde vam savjetuju da se posvetite sebi i duhovnom rastu.

Od listopada do prosinca ćete ući u finalnu fazu godine. Ona će biti karakterizirana generalnim padom na poslovnom planu. Tijekom ovog razdoblja nemojte prihvaćati zahtjevne poslovne projekte, nemojte se previše truditi, već odrađujte ono što morate i to radite rutinski. Sada bi mogao slijediti niz nepredvidljivih događaja, zbog čega je emocionalna i duhovna priprema tijekom jeseni iznimno važna.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije