Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Rakovi sada trebaju svu energiju usmjeriti prema obavljanju postojećih obaveza i dovršavanju započetih projekata. Jedna stvar je jasna: definitivno ste sposobni suočiti se sa svim izazovima i ostvariti sve željene ciljeve. Da biste to učinili, morate naučiti kontrolirati svoje emocije i prestati sumnjati u vlastite sposobnosti.

Za Rakove će 2016. godina biti raznolika i zanimljiva. U vašem životu neće biti puno pozitivnih situacija, ali ništa neće biti ni previše negativno. Bit ćete podložni utjecaju većine nebeskih tijela. Saturn će u vaš život unijeti veliki broj pozitivnih trenutaka, ali će istovremeno Mjesec i Jupiter imati negativan utjecaj. Sveukupno, ovo je zanimljivo vrijeme i nećete ga provesti sjedeći i mirujući, u to nema sumnje. Energija Mjeseca će se s vremena na vrijeme tijekom cijele godine mijenjati. Primijetit ćete kako ste postali osjećajniji. U tome nema ništa loše, ali ne dopustite da zbog toga zanemarite svoje osjećaje i potrebe. Tijekom 2016. godine će Rakovi biti u središtu pozornosti, naročito suprotnog spola. Međutim, nemojte se početi prerano veseliti. Ako ste slobodni, ova situacija neće uzrokovati nikakve probleme. No, ako ste zauzeti svakako trebate pripaziti jer ljubomora uništava ljubavni odnos. Od početka proljeća pa sve do kraja svibnja će Rakovi uživati u nizu pozitivnih trenutaka. Nećete se suočavati s većim problemima ili incidentima, ni sa situacijama koje mogu uzrokovati nelagodu. Ovo je dobro jer vam neprijatelji neće moći nauditi ni na koji način. Sada ste moćni i možete se boriti sa svim vanjskim prijetnjama. U ovom trenutku ćete biti potpuno slobodni odabrati put kojim želite ići. Ovo je prilično jedinstvena situacija, ali nemojte se prerano početi veseliti kako ne biste izgubili fokus. Od samog početka godine trebate težiti ostvarenju željenih ciljeva i nemojte dopustiti da vas netko ili nešto u tome omete.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Ljeto 2016. godine i prvi mjesec jeseni treba podijeliti u različite faze jer je ovo razdoblje u kojemu se mnoge stvari mogu promijeniti. Rakovi mogu biti vrlo svestrani i prilagoditi se najrazličitijim situacijama. Možda kraj neće uvijek biti pozitivan i onakav kakvim ga priželjkujete, ali ćete se bez većih poteškoća moći prilagoditi. Tijekom ljeta ćete se susresti s nizom situacija koje će iskušati vaše strpljenje. Važno je shvatiti što želite od svijeta. Utjecaj Mjeseca će postati intenzivniji i to će vas potaknuti na širenje vidika. Nemojte se bojati samoće jer je ona s vremena na vrijeme svima potrebna. Tijekom jeseni ćete početi primjećivati značajnije promjene i većinu svoje pažnje ćete usmjeriti prema poslu, radije nego prema samome sebi ili duhovnom razvoju. Rujan će biti izrazito produktivan mjesec i ne trebate se bojati poduzimanja većih koraka. Nemojte žuriti, rješavajte probleme jedan po jedan. Na kraju godine ćete imati dovoljno vremena za ostvarenje željenih ciljeva.

Jesen i zima će biti dinamični i malo manje pozitivni od prethodnih razdoblja. Mjesec i Jupiter će prestati djelovati, a na njihovo mjesto neće doći niti jedan drugi planet. To znači da ćete se morati nositi s nizom problema istovremeno. Vaši protivnici će početi koristiti sve metode da vas razoružaju pa se na to dobro pripremite. U svakom slučaju, bit ćete dio prljave igre. No, nemojte postavljati pravila koja se kose s vašim principima i moralnim vrijednostima. Svi će biti puno produktivniji ako ćete slijediti put koji ste prethodno odabrali. Nemojte se previše oslanjati na druge i ne dopustite da njihova raspoloženja utječu na vas. Ostanite svoji. Sve je ovo jedan veliki test, a vi ste sposobni prilagoditi se svemu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije