Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

2016. godina će za Lavove biti dvosmislena i u mnogim poljima nestabilna, ali sve u svemu vrlo pozitivna. Nemojte se nadati izuzetnim prilikama niti značajnijim prekretnicama. Pobrinite se za sebe, svu svoju energiju usmjerite prema svom napretku i sve će ići po planu. Lavovi ne smiju zaboraviti da poznati i sigurni putevi rijetko kada vode značajnom uspjehu.

U prvoj polovici 2016. godine ćete primijetiti povećanje pozitivne energije. Drugim riječima, predstavnici ovog znaka će doživjeti intenzivan protok životne energije, značajan porast profesionalnosti, preciznost i jasnoću u postavljanju životnih ciljeva i prioriteta. Već početkom ljeta će se ta energija promijeniti. To ne znači da nećete biti u sanju rješavati tekuće probleme i snalaziti se u teškim situacijama, ali ćete definitivno morati ulagati više truda i energije. Kako će se godina bližiti kraju, tako ćete morati ulagati sve više energije da biste ostvarili željene ciljeve i dovršili započete projekte.

Ostvarenju svojih ciljeva ćete se najviše približiti u razdoblju od siječnja do ožujka. Ovo je odlično vrijeme za osnivanje vlastitog poslovanja ili sklapanje novih suradnji. Sada ćete dobiti nekoliko dobrih prilika koje morate iskoristiti i ne zaboravite da se one rijetko kada ponavljaju. Početkom godine će na vašoj strani biti Merkur koji će pozitivno djelovati na područje financija i poslovanja. Poslovna i financijska situacija će kasnije postati kompliciranija i neizvjesna. U ljubavnom životu se neće odvijati ništa naročito pozitivno. Naći ćete se u situacijama kada nećete znati što trebate napraviti. Morat ćete se osloniti na intuiciju i zanemariti logički način razmišljanja. Ovo će biti dovoljno za novi početak, a nakon toga ćete moći nastaviti s ostvarivanjem zadanih ciljeva.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Situacija će ostati više manje ista sve do lipnja. Pozitivan utjecaj zvijezda će i dalje biti prisutan, a vi ćete znati kako iskoristiti vlastiti potencijal u svrhu ostvarenja ciljeva. Jedno kratko vrijeme ćete sumnjati u vlastite sposobnosti, ali ćete vrlo brzo shvatiti da za to nema razloga. Zvijezde vam savjetuju da vjerujete u sebe, ostanete samopouzdani i nastavite djelovati. Ova kriza će vas držati relativno kratko, možda do sredine ljeta. Nakon toga ćete opet nastaviti kroz život puni samopouzdanja i vjere u sebe. Zvijezde vam ne mogu savjetovati što točno napraviti. Morat ćete se osloniti na intuiciju i iskustvo. Zapravo, trenutna melankolija će vas učiniti iskusnijima jer će imati značajan utjecaj na vaš život. Obratite pažnju na svoju obitelj i prijatelje. Iako vam oni ne mogu pomoći, njihova prisutnost će vam biti dovoljna. Ovo razdoblje će vas emocionalno pripremiti za iduću fazu života koja započinje već tijekom kolovoza.

Kolovoz označava početak nove životne faze, potpuno drugačije od prethodnih. Sunce će vas prestati opskrbljivati životnom energijom i to ćete osjetiti na gotovo svakom području života. Ovo će imati direktan utjecaj na vaš poslovni život. Srećom, u poslovnom životu se nećete susretati s većim izazovima i poteškoćama. Tijekom jeseni ćete se htjeti povući u sebe i sakriti od svijeta. Srećom, ovo nije najgore što vam se može dogoditi. Situacija u poslovnom i privatnom životu će i dalje ostati relativno stabilna pa ćete si moći dozvoliti opuštanje. Posvetit ćete se svojim mislima, željama i potrebama. Krajem jeseni ćete osjetiti nešto poput duhovnog buđenja. Shvatit ćete koji su vaši nedostaci, što trebate napraviti i počet ćete skupljati energiju potrebnu za rješavanje problema koji vas već dulje vrijeme muče. Zvijezde vam savjetuju da se tijekom zime fokusirate isključivo na sebe, obratite pažnju na vlastite potrebe i osjećaje. Sada je najvažnije pobijediti osjećaj tuge i uravnotežiti svoje osjećaje jer će sve ostalo samo od sebe sjesti na svoje mjesto.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije