Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Vodenjak je posljednji zračni znak u Zodijaku. Tijekom 2016. godine će uživati u nizu pozitivnih utjecaja zvijezda. Sunce će biti blagonaklono prema svim znakovima, naročito prema Vodenjacima. Merkur će pokušati to omesti. Njegov utjecaj ćete primijetiti, ali ne u naročitojM mjeri. Merkur je gospodar zemljanih znakova i napravite će sve što može da pozitivan utjecaj Sunca pokuša usmjeriti prema svojim predstavnicima.

Negativno djelovanje Merkura ćete primijetiti tijekom prvih mjeseci godine, od siječnja do travnja. Zvijezde vam savjetuju da se fokusirate na traženje rješenja trenutnih problema. Ovo je sada vrlo važno, čak i ako ste planirali drugačije. Što se tiče poslovnog dijela života, morat ćete u svakom trenutku biti dostupni jer se niti jedna odluka neće moći donijeti bez vašeg sudjelovanja. Ako vodite vlastito poslovanje, sada mu trebate posvetiti svu pažnju. Ako ne vodite vlastito poslovanje, sada se trebate fokusirati na odnose s nadređenima. Oni vam vjeruju, a na vama je da to povjerenje ne izigrate. Sada je dobro vrijeme za otpuštanje suvišnog kadra i onih radnika koji ne ispunjavaju svoje obaveze. Nemojte u tome oklijevati. Radite i trudite se jer je to jedini način da ostanete u središtu zbivanja. Čak i ako ćete gubiti strpljenje, morat ćete pronaći način da ostanete smireni i fokusirani na posao.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu!

Od svibnja pa sve do kraja srpnja će utjecaj Sunca početi slabiti, a utjecaj Merkura će postajati sve jači. To znači da do ljeta trebate što više uravnotežiti poslovni i privatni život. Bit će teže za one Vodenjake koji rade za nekog drugog i nisu na naročito visokom položaju. Ako se dovoljno potrudite, vaš ljubavni život će kasnijeg postati bolji. Ključno je da budete strpljivi i da točno znate što želite. Budite dobri prema ljudima iz svoje okoline, uključujući i kolege. Ako se trenutno nalazite u jednoj pozitivnoj situaciji, ne morate to sa svima dijeliti, naročito ne s osobama u čije namjere niste sigurni. Neki će pokušati na vaš život utjecati negativno, a neki će vas pokušati u potpunosti razoružati. Vama će trenutno okoristiti jedino vaše znanje. Budite tolerantni i nemojte podlijegati provokacijama jer će na kraju sve biti točno onako kako treba.

Od prave dekadne kolovoza pa sve do kraja 2016. godine ćete osjećati kako je nešto čudno u zraku. Nije u pitanju zatišje pred buru, već je u pitanju priprema za nešto vrlo važno i pomalo presudno. Teško je reći hoće li se taj osjećaj materijalizirati ili neće, ali će se vaša očekivanja na kraju vrlo vjerojatno i ostvariti. Ovo će vrlo vjerojatno ovisiti o vama osobno, što je zapravo i vrlo logično. Merkur i Sunce više neće vršiti značajan utjecaj na vaš život, ali će se aktivirati Mars i Saturn. Ono na što se trenutno trebate fokusirati je ponovno uspostavljanje obiteljske ravnoteže. Od polovice godine ćete uživati u pažnji, nježnosti i iskrenoj toplini. To vam je već dulje vrijeme nedostajalo, a za to ste glavni krivac. Vaša obitelj će za to imati razumijevanja pogotovo kada u obzir uzmete činjenicu da će vrlo brzo početi i sami primjećivati rezultate vašeg rada i truda. Morat ćete poraditi na nekim svojim osobinama koje vas sputavaju na putu prema postizanju istinske sreće. Dostižete jednu potpuno novu razinu svijesti i shvatit ćete da je briga oko nekih stvari potpuno beskorisna. Ponekad je najbolje samo se prepustiti, a toga ćete ubrzo postati i svjesni.

U prosincu ćete sumirati rezultate svog rada i analizirat ćete sve što vam se događalo posljednjih 11 mjeseci. Uglavnom ćete biti zadovoljni. Tijekom ove godine nećete trebati ulagati veliki napor ni u jedno područje života, iako ćete naići na nekoliko iznimki. Zapamtite da cilj uvijek ne opravdava sredstvo i da je put do cilja vrlo često važniji od samog cilja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije