Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Tijekom kolovoza ćete puno razmišljati o svojim ciljevima i ambicijama. Neke navike ćete promijeniti iz korijena. Mjesec će biti pun 7.8. i konačno ćete shvatiti da trebate prihvatiti ulogu vođe u grupi ljudi s kojima radite. Možda ćete se osjećati kao da ste opet u srednjoj školi, samo s nešto odgovornijim zadacima. Sudjelovat ćete u različitim zanimljivim događajima i voditi vrlo interesantne rasprave. Probajte nešto što nikada niste probali i vidjet ćete kako vam promjene odgovaraju. Vaša intuicija će biti poprilično izražena i to sada iskoristite. Donesite odluke koje već dulje vrijeme izbjegavate. Krajem mjeseca ćete imati puno neočekivanih sastanaka. Postoji velika vjerojatnost da ćete trebati pomoći prijatelju ili članu obitelji koji prolazi kroz nestabilno i teško razdoblje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu ćete pokušati stvoriti nešto što je u potpunosti nadahnuto vašim intuitivnim darovima. Na putu ste koji će nadahnuti mnoge ljude. Idite naprijed i budite neustrašivi. Posljednjih nekoliko godina vam je bilo teško i jedva ste pronalazili načine pomoću kojih ćete riješiti sve probleme. Sada će se situacija stabilizirati i konačno ćete popraviti financijsku stanje.

Ako vodite vlastito poslovanje, svakako obratite pažnju na članove tima i pokušajte raspoznati kome je potreban odmor. Ako radite za nekog drugog, svakako se potrudite svoj posao odraditi kako treba i do kraja, naročito ako planirate ići na godišnji odmor.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U kolovozu ćete svoje srce otvoriti prema ljubavi i povjerenju. Primijetit ćete da ste počeli privlačiti ljude različitih profila. Osjećat ćete da se u vama nešto budi i kako vas obuzima pozitivna energija koja vas inspirira za napredak i ostvarenje ciljeva. Vaš ljubavni život bi se mogao iz korijena promijeniti. Slobodni bi vrlo lako mogli započeti vezu s osobom koja im se neko vrijeme sviđa ili s najboljim prijateljem koji ih seksualno privlači. Ne zaboravite da se najbolje veze rađaju upravo iz prijateljstva. Puno ćete pažnje posvetiti ljubavnom životu i vjerojatno ćete upoznati svoju srodnu dušu. Tek tada ćete shvatiti koliko vam je zapravo trebao partner za ostvarenje vaših najvećih snova i želja.

Sa zdravljem će sve biti odlično i bit ćete puni energije. U vama će se probuditi kreativan način razmišljanja koji će vam sigurno pomoći u rješavanju svih problema s kojima se susretnete.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije